Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Apkārt Gaiziņam 2010” - tautas slēpojums un ziemas preču izpārdošana

Elīna Krūkle, 18.03.2010. 13:25

27. martā norisināsies tautas slēpojums „Apkārt Gaiziņam 2010”, kura ietvaros tiks organizēta arī lielākā ziemas preču izpārdošana. Turklāt visi tautas slēpojuma dalībnieki iegūs papildu bonusu - Vitamax vitamīnus.

Sporta entuziastiem būs iespēja - sacensties, veselības klases dalībniekiem - pārbaudīt savus spēkus,  distanču slēpošanas 16km vai 12km distancē. Savukārt bērniem tiks sagatavota atbilstoša distance katrai vecuma grupai.
 
Slēpojuma starts/ finišs būs blakus atpūtas kompleksam „Golgāts”. Trase vīsies apkārt Gaiziņkalnam. Lielākā daļa trases ir līdzenumā ar vienu pamata kāpumu līdz Gaiziņkalna „plato” (300m virs jūras līmeņa).
 
Pasākuma ietvaros tiks organizēta arī, iespējams, lielākā ziemas preču izpārdošana, kurā būs iespēja iegādāties dažādas ziemas preces par lieliskām cenām!

Dalībnieki, kas reģistrēsies tautas slēpojumam „Apkārt Gaiziņam 2010”, izņemot starta numuru, kā zelta ieguldījumu veselībā saņems atbalstītāja Vitamax vitamīnus. Tie ir vitamīni ar visplašāko aktīvo vielu kompleksu un dod enerģiju, paaugstina garīgo un fizisko aktivitāti. Stiprina imunitāti, arī gripas laikā!

Dalībniekiem un līdzjutējiem tiek organizēts speciāls autobusu reiss. Izbraukšana 27. martā plkst. 7.45 no veikala "SPORTLAT" Rīgā, A.Deglava ielā 7. Izbraukšana no sacensību centra Gaiziņā pēc apbalvošanas, orientējoši plkst. 16.00. Maksa par braucienu: 5.00 Ls (par personu).

Plašāka informācija un pieteikšanās gan slēpojumam, gan autobusam: www.sportlat.lv vai veikalā SPORTLAT, A. Deglava ielā 7.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV