Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepājā notiks Atklātais Latvijas čempionāts kikboksā

Mārtiņš Kozlovskis, 19.03.2010. 11:50

Šo sestdien un svētdien, 20. un 21. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies 14. Atklātais Latvijas čempionāts kikboksā „Latvia Open 2010” un plānots, ka sacensībās piedalīsies krietns pulks sportistu no 14 valstīm, tajā skaitā Ēģiptes.
Liepājā notiks Atklātais Latvijas čempionāts kikboksā

Sacensības norisināsies divu dienu garumā, turklāt, otrajā sacensību dienā norisināsies visas finālcīņas. Sestdien sacensības sāksies pulksten 11:00. Bet svētdien tās norisināsies no pulksten 12:00 līdz 17:00.

Sacensības notiks pēc K1 noteikumiem un plānots, ka tajās piedalīsies sportisti no tādām valstīm kā Polija, Čehija, Slovākija, Nīderlande, Ukraina, Baltkrievija, Lielbritānija, Somija, Igaunija, Lietuva, Krievija, Azerbaidžāna, Latvija un pat Ēģipte.

Paredzams, ka cīņas ringā būs itin spraigas un interesantas, tāpēc visi ir laipni aicināti uz Liepājas Olimpisko centru gan sestdien, gan svētdien.

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.

Ieejas maksa pirmajā dienā: 1 Ls!
Ieejas maksa otrajā dienā: 2 Ls!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV