Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„ColdGel” futbolisti ir ļoti tuvu čempiona titulam

Mārtiņš Kozlovskis, 22.03.2010. 16:09

Svētdien, 21. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas sešas Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta spēlēs un par visinteresantāko cīņu izvērtās „ColdGel” un „UPTK” komandu duelis, kurā uzvaru ar rezultātu (6:5) izcīnīja „aukstās želejas” futbolisti, tādējādi atpaliekot vairs tikai viena soļa attālumā no čempiona titula.

Šīs kārtas spēles ļoti iespējams bija vienas no svarīgākajām, jo čempionāts strauji tuvojās tā noslēgumam un nākošajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas pēdējās četras spēles, kuras arī noteiks galējo vietu sadalījumu noslēdzoties 2010. gada čempionātam.

10. kārtas spēles tika gaidītas ar lielu interesi un jau pirmajā dienas spēlē bija jātiekas divām augšgala komandām – „ColdGel” un „UPTK”. Ja „UPTK” futbolistiem cerības uz čempiona titulu bija tikai teorētiskas, tad „ColdGel” puišiem situācija bija krietni vien labāka. Kā jau tika prognozēts, laukumā norisinājās sīva un brīžiem asa cīņa, taču beigu beigās ļoti svarīgu un vērtīgu uzvaru izcīnīja „ColdGel” futbolisti (6:5), tādējādi sperot ļoti plašu soli pretim 2010. gada čempiona titulam.

Otrajā dienas spēlē tikās „Grobiņas” un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” apvienotā komandā. Arī šīs spēles cena bija itin augsta, jo grobiņnieku uzvaras gadījumā „ColdGel” varēja priekšlaicīgi kļūt par čempioniem. Arī spēles sākums avīžniekiem/poligrāfistiem nebija veiksmīgs un Grobiņas futbolisti izvirzījās vadībā, taču atlikušajā spēles laikā komanda saņēmās un beigās spēja izcīnīt uzvaru ar rezultātu 7:3.

Pēc stundas pārtraukuma otro spēli dienā aizvadīja „ColdGel” futbolisti, kuriem šoreiz pretim stājās čempionāta pastarīši „Grobiņas pagasta” futbolisti. Un kā vēlāk izrādījās, galarezultāts spilgti apliecināja „ColdGel” meistarības atšķirību – 20:3.

Vēl šīs kārtas spēlē vērtīgas uzvaras izcīnīja „Nīcas”, „Rajoņņiki” un „Tosmares” komandas. Vispirms, „Rajoņņiki” ar rezultātu 6:3 pārspēja „Medzes pagasta” futbolistus, bet pēc tam „Nīcas” komanda pārspēja „Olymp Sports” futbolistus – 7:5. Savukārt, dienas pēdējā spēlē „Tosmare” itin pārliecinoši ar rezultātu 11:3 pārspēja „BTA” futbolistus.

Līdz ar to, čempionāts ļoti strauji tuvojas tā noslēgumam un nākošajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas pēdējās četras spēles, kuras ieviesīs pēdējās korekcijas turnīra tabulā. Spēles norisināsies sestdien, 27. martā, no pulksten 15:00.

10. kārtas rezultāti (21. marts)

UPTK – ColdGel                     5:6
Grobiņa – KV/LP                     3:7
ColdGel - Grobiņas pagasts   20:3
Rajoņņiki - Medzes pagasts    6:3
Olymp Sports – Nīca              5:7
Tosmare – BTA                      11:3

Spēļu kalendārs (27. marts):

15:00 Medzes pagasts - Grobiņas pagasts
16:00 ColdGel - Olymp Sports
17:00 Rajoņņiki - Nīca
18:00 UPTK - Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV