Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Kā hokeju vari spēlēt arī tu!

easyget.lv, 27.04.2007. 11:30 | komentāri (5)

Visa hokeja pasaule šobrīd dzīvo hokeja gaidās, jo jau šodien sāksies Pasaules Čempionāts hokejā, kas katram kārtīgam hokeja fanam ir milzīgs notikums, pietam, tas neaprobežojas tikai ar rezultātu un spēļu apspriezšanu darbā, skolā vai draugu lokā, bet arī ar aktīvu savas komandas atbalstīšanu pie TV ekrāna un veiksminiekiem - arī arēnā.
Kā hokeju vari spēlēt arī tu!
Bet vai esi kādreiz domājis par sevi kā izlases vadītāju? Ko tu mainītu, vai arī tieši otrādi - nemainītu savas komandas spēlē? Kādu taktiku izvēlētos? Vai vairāk uzbruktu spēles sākumā vai varbūt spēles beigās? Tagad tev ir iespēja uzzināt, ar ko beigtos tavi eksperimenti! Pievienojies HockeyArena un uzzini, vai spētu veiksmīgi vest komandu pretī uzvarām, manipulēt ar finansēm tā, lai spētu celt gan stadionu, gan iegādāties spēlētājus. Vai tu ar savu klubu spētu apspēlēt varenos kanādiešu, spēcīgos čehu klubus un vēl daudz, daudz klubu no visas pasaules? Vai tu no Jauniešu Komandas izaudzinātos jauniešus paturētu vai varbūt labāk pārdotu?

Jā- jā, tu varēsi audzināt pats savus jaunos hokeja talantus, lai attīstītu savu klubu, varēsi viņus arī pārdot citiem klubiem, kas atļautu tev uzlabot Jauniešu Komandas līmeni un gaidīt aizvien labākus un labākus jauniešus! HockeyArena spēlētāji tiek savainoti spēles vai treniņa laikā, arī noveco, līdz ar to viņu potenciāls samazinās, tāpēc rodas jautājums - vai komandā paturēsi vecos spēlētājus, kuri ir pieredzējuši un spēcīgāki, vai arī komandu veidosi no perspektīviem vai mazāk perspektīviem jauniešiem, ko iegūsi no savas Jauniešu Komandas? Vai spēsi aizkļūt līdz savas valsts spēcīgākajai līgai? Un varbūt pat tiksi ievēlēts valsts izlases vadītāja amatā? Bet varbūt tu iegūsi valsts čempiona titulu un varēsi valsti pārstāvēt starptautiskā līmenī, piemēram, Pasaules Līgā vai Valsts Čempionu Kausā!

Ir tikai viena iespēja, kā to uzzināt - pievienojies HockeyArena un noskaidro atbildes uz visiem šiem jautājumiem! HockeyArena ir apmēram 30 000 menedžeru no 40 valstīm, kuri būs gatavi ar tevi spēkoties draudzības spēlēs vai kādā kausā. HockeyArena ir draudzīgs un pretimnākošs kolektīvs, kas tev varēs palīdzēt gan HA, un varbūt ne tikai....
Tādēļ daudz nedomā un pievienojies - www.hockeyarena.net
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV