Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aicina skolēnus piedalīties hokeja fanu konkursā

Vita Ļebedeva, 24.03.2010. 16:21

Gaidot Pasaules čempionātu hokejā, Latvijas Hokeja federācija (LHF) un „Persil” aicina 6 līdz 16 gadus jaunus Latvijas skolēnus piedalīties konkursā par labākā hokeja fana titulu. Konkursa dalībniekiem līdz 15. aprīlim jāiesūta zīmēts, filmēts vai rakstveidā aprakstīts savs fanošanas veids. Trīs labāko darbu autori iegūs iespēju klātienē vērot Latvijas hokeja valstsvienības spēli Pasaules čempionātā Manheimā, Vācijā.

Konkursā par iespēju nokļūt 74. Pasaules hokeja čempionātā Vācijā var piedalīties ikviens Latvijas skolēns vecumā no 6 līdz 16 gadiem. Lai piedalītos jāsagatavo savs hokeja fanošanas veids, izpildot pēc izvēles vienu no konkursa radošajiem uzdevumiem. Darbus pēc izvēles var sagatavot rakstveidā, vizuāli vai nofilmējot.

Konkursam sagatavotais darbs ir jānosūta līdz 15. aprīlim pa pastu uz adresi: „Henkel Latvija”, Ropažu iela 10, Rīga, LV-1039, vai pa e-pastu uz adresi: airport@airport.lv, vai arī lejupielādējot savu darbu konkursa mājas lapā: www.lhf.lv/persil.  

Trīs labāko darbu autori kopā ar vienu no vecākiem vai citu pilngadīgu pavadoni, iegūs pilnībā apmaksātu braucienu, uzturēšanos un iespēju vērot klātienē Pasaules čempionātā hokejā Latvijas un Šveices valstsvienību spēli, kas notiks šā gada 8. maijā Manheimā, Vācijā. Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks 29. aprīlī „Arēnā Rīga” Latvijas un Baltkrievijas valstsvienības pārbaudes spēles laikā. Papildus pieci konkursa uzvarētāji, Latvijas Hokeja federācijas favorīti, saņems biļetes uz Latvijas un Baltkrievijas valstsvienību pārbaudes spēli.

Pēc uzvaras konkursā kļūst par hokejistu

„Latvijas hokeja panākumi nākotnē ir atkarīgi no topošajiem sportistiem un atbalstītājiem, tāpēc svarīgi jau tagad veicināt Latvijas bērnu interesi par hokeju un sportu kopumā. Turklāt līdzjušana par valstsvienības panākumiem ir lielisks veids, kā stiprināt jauniešos patriotiskas jūtas un valstiskuma apziņu. Pērnā gada konkursa rezultāti pierāda efektivitāti šādiem pasākumiem,” norāda Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

„Pēc uzvaras konkursā kļuvu par hokejistu,” stāsta Rihards Norvaišs (9 gadi), 2009. gada „labākais fans”. Savukārt viņa tēvs piebilst, ka dēls ne tikai kļuvis kaislīgs lielā hokeja līdzjutējs un sportists, bet sports arī veidojis viņā atbildīgāku un nopietnāku attieksmi pret ikdienas pienākumiem un lielāku mērķu sasniegšanu.

„”Henkel” jau trešo gadu ir oficiālais Pasaules hokeja čempionāta ģenerālsponsors, un jau otro gadu dodam iespēju „lielākajiem no mazākajiem hokeja faniem” pārstāvēt visus Latvijas fanus Pasaules hokeja čempionātā. „Henkel” tic, ka atbalsts spēlēm un intereses raisīšana par sportu bērnos ir labākais ieguldījums sporta attīstīšanā,” „Henkel Latvija” biznesa attīstības direktors Baltijas valstīs Markus Raunig.
 
Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 20. aprīlim, tos publicējot konkursa mājas lapā: www.lhf.lv/persil, kā arī informējot konkursa uzvarētājus personīgi. Vairāk informācijas par konkursa darbu vērtēšanas komisiju, kritērijiem darbu vērtēšanā un konkursa veicināšanas balvām var iegūt mājas lapā: www.lhf.lv/persil.     

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV