Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latviešu uzbrucējs Jekimovs – Somijas 2. līgas čempions

Vita Ļebedeva, 26.03.2010. 12:02

Latvijas valstsvienības hokejā kandidāts pasaules čempionātam Vācijā Roberts Jekimovs ir kļuvis par Somijas otrās līgas čempionu. Perspektīvais uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš šīs sezonas otro pusi ir aizvadījis Somijas „Mestis” līgas „Jokipojat” klubā, pēdējā finālspēlē palīdzēja savai komandai uzvarēt ar 6:3, gūstot vienus vārtus un rezultatīvu piespēli, kopumā izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem. Līdz ar to divdesmit gadus jaunais hokejists Jekimovs izslēgšanas spēlēs kļuva par 14. rezultatīvāko komandas spēlētāju.
Latviešu uzbrucējs Jekimovs – Somijas 2. līgas čempions

„Jokipojat” finālsērijā pret „D Team” komandu uzvarēja ar 3:0. Bet jau marta nogalē Roberts Jekimovs un viņa cīņas biedri tiksies ar „SM-Liiga” spēlējošo Tamperes „Ilves”, ar kuru sērijā līdz trim uzvarām cīnīsies par vietu Somijas spēcīgākajā līgā nākamajā sezonā.

„Jokipojat” kluba vadība ļoti labi vērtē latviešu uzbrucēja sniegumu un paredz viņam veiksmīgu profesionālo attīstību. Interesi par mūsu spēlētāju izrādījuši arī vairāki Somijas augstākās hokeja līgas klubi.

http://www.jokipojat.com/jokipojat/www/fi/index.php

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV