Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV7 pirmdien tiešraidē būs skatāmi Rīgas "Dinamo" sezonas noslēguma svētki

Ieviņa Ancena, 26.03.2010. 15:11

Pirmdien, 29.martā, plkst. 19:00 LTV7 tiešraidē no Arēnas Rīga piedāvās Rīgas "Dinamo" 2009. / 2010. gada sezonas noslēguma pasākumu. Tā laikā komandas hokejisti demonstrēs savas prasmes dažādos hokeja veiklības vingrinājumos, ar priekšnesumiem uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi. Klātienē būs iespējams tikties arī ar "Dinamo" spēlētājiem, treneriem, apkalpojošo personālu, kluba vadību un darbiniekiem.

Visas sezonas garumā LTV7 uzticīgi sekojis mūsu komandas sniegumam Kontinentālās hokeja līgas čempionātā un, veiksmīgi sadarbojoties ar kluba vadību, realizējis arī citas aktivitātes, tostarp "Dinamo" fanu fotogrāfiju konkursu, kas izpelnījās neticami lielu atsaucību.

Rīgas "Dinamo" fanu pulka lielumu neapšaubāmi ietekmējis arī fakts, ka spēles KHL ietvaros bija skatāmas ne tikai LTV7 tiešraidē, bet arī internetā, LTV7 mājas lapā. Turklāt pēdējās spēles skatītāji varēja redzēt daudz labākā skaņas un attēla kvalitātē: kā zināms, 1.martā LTV7 tika atslēgta analogā apraide, bet no 23.marta LTV7 raida stereo skaņas formātā.

Rīgas "Dinamo" aizvadījusi lielisku KHL sezonu gan no sportiskā, gan organizatoriskā viedokļa. Otro sezonu pēc kārtas "Dinamo" pēc regulārā čempionāta rezultātiem nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs, kā arī pārvarēja play-off pirmo kārtu, izsitot no turpmākās cīņas vienu no galvenajiem favorītiem - Sanktpēterburgas SKA. Turklāt Rīgas "Dinamo" hokejistu sniegums laukumā veicināja arī milzīgu interesi par komandu no līdzjutēju puses: katra spēle Arēnā Rīga izvērtās par īstiem hokeja svētkiem, bet veikalos lielu popularitāti guvusi "Dinamo" produktu līnija.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV