Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„ColdGel” izcīna uzvaru un kļūst par pilsētas čempioniem

Mārtiņš Kozlovskis, 29.03.2010. 17:25

Sestdien, 27. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas pēdējās kārtas četras spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un pateicoties uzvarai pār „Olymp Sports” futbolistiem, par šā gada čempioniem kļuva „ColdGel” futbolisti, kuri zaudējumu piedzīvoja tikai vienā no 10 čempionāta spēlēm.

Pēdējās kārtas spēles tika gaidītas ar lielu interesi, jo līdz pat pēdējam brīdim vēl nebija zināmi šā gada čempioni. Pirms pēdējās kārtas par čempionāta galvenajiem favorītiem tika uzskatīti „ColdGel” futbolisti, kuriem pēdējā spēlē bija jāpārspēj „Olymp Sports” futbolisti un kā vēlāk izrādījās, tas tika izdarīts gana pārliecinoši. Uzvara tika izcīnīta ar rezultātu 10:1, tādējādi „Aukstās želejas” futbolisti varēja līksmot un pelnīti tika izcīnīts 2010. gada čempiona tituls.

Vēl interesanta šajā kārtā bija pēdējā cīņa, kur lielā mērā izšķīrās 2. un 3. vietas liktenis. Ja „UPTK” futbolistiem vairs neko nevajadzēja un jau priekšlaicīgi bija nodrošināta 4. vieta, tad „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” komandai galvenais bija izcīnīt kaut punktu, lai saglabātu savu 2. pozīciju turnīra tabulā. Spēle kopumā bija ļoti saistoša un interesanta un šīs sezonas pēdējā spēle noslēdzās ar neizšķirtu (4:4), kas „avīžniekiem/poligrāfiķiem” vērtējama kā uzvaras vērta, jo čempionāts tika noslēgts 2. vietā, pateicoties uzvarai savstarpējā spēlē pār „Tosmares” futbolistiem.

Interesanta situācija turnīra tabulā izveidojās starp četrām komandām no 6. līdz 9. vietai. Visām šīm komandām spēļu bilance bija pilnīgi vienāda un galējo vietu sadalījumam bija nepieciešams aprēķināt tikai šo četru komandu savstarpējās spēles. Kā vēlāk izrādījās, visaugstāk ierindojās „Olymp Sports” futbolisti, kuri no šīs četrotnes izrādījās visveiksmīgākie, aiz sevis 7. vietā atstājot Grobiņas futbolistus. 8. vietā ierindojās „Medzes pagasta” futbolisti, bet 9. vietā palika komanda „Rajoņņiki”.

Līdz ar to, šā gada čempionāts ir aizritējis. Kopumā čempionātā startēja 11 komandas un galējais vietu sadalījums tomēr ir uzskatāms par objektīvu. Spēļu skaits bija pietiekami daudz un nepilnu trīs mēnešu garumā skatītājiem bija iespējas redzēt ļoti daudzas spraigas un, pat reizēm arī asas spēles. Šā gada telpu futbola čempioni ir noskaidroti un pamazām komandas var sākt gatavoties futbolam uz nedaudz lielākiem laukuma izmēriem un seguma. Domājams, ka arī tajos cīņas būs pietiekami spraigas un ļoti iespējams, ka čempioni nebūs vieni un tie paši.

Pēdējā sacensību kārta (27. marts)

Medze - Grobiņas pagasts      11:4   
ColdGel - Olymp Sports                     10:1
Rajoņņiki – Nīca                                  4:6
UPTK – KV/LP                                    4:4

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV