Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēdzies RTKK Kauss 2010

Edgars Kalējs, 05.04.2010. 16:46 | komentāri (45)

Ar 120 dalībnieku piedalīšanos noslēdzās pirmās Reimandova Tradicionālā Karatē Kluba atklātās sacensības tradicionālajā karatē „RTKK Kauss 2010”. Sacensībās piedalījās plaša delegācija no Lietuvas klubiem „Lūšis” un „Danas”, kas radīja papildus motivāciju Latvijas pārstāvjiem.
Noslēdzies RTKK Kauss 2010

Turnīra laikā izpaudās arī atšķirības WKF (Pasaules Karatē Federācija) un ITKF (Starptautiskā Tradicionālā Karatē Federācija) pieeja sacensību noteikumos.

Par čempioniem savās kategorijās kļuva Nauris Štolcs (Liepāja), Baiba Zariņa (Līgatnes Inčukalna karatē klubs), Denis Balinskis (Danas), Karolis Šulus (Danas), Marija Agafonova (BKK), Jānis Kozlovskis (Balvu tradicionālā karatē klubs), Justas Jurgalaitis (Lūšis), Gundars Liepiņš (RTKK), Pēteris Birznieks (BKK), Agnese Mitriķe (RTKK), Jānis Koroļovs (BKK), Domantas Pikunas (Lūšis).
   
Komandu katā uzvarēja kluba „Lūšis” pārstāvji no Lietuvas.
   
Uzvaru kopvērtējumā un, līdz ar to, arī RTKK Kausu izcīnīja Lietuvas klubs „Danas”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV