Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēgusies Ukrainas Profesionālā karatē līga

Maksims Ivančikovs, 06.04.2010. 10:52

31. martā Latvijas karatists Ruslns Sadikovs startēja Ukrainas Profesionālajā karatē līgā.
Noslēgusies Ukrainas Profesionālā karatē līga

 

 

Profesionālā karatē līga tika izveidota Ukrainā ar mērķi popularizēt karatē un pārvērst karatē cīņas par skaistu grandiozu šovu. Pēc kārtas piektais PLK turnīrs notika Ļvovas cirkā un pulcēja vairāk kā 2000 skatītājus. Turnīrā startēja ļoti spēcīgi sportisti Nacionālās izlases biedri un kandidāti no  Baltkrievijas (Dmitrjs Grachovs), Ukrainas (Jevgēnijs Kashirins), Krievijas (Zurabs Gabelija), Gruzijas (Rudiks Sagrunovs), Azerbaidžānas (absolūtais pasaules čempions Rafaels Agajevs), Polijas (Eduards Kieselski), Pakistānas un arī viens no labākajiem Latvijas karatistiem Ruslans Sadikovs, kas jau ir pierādījis sevi kā augstas klases meistaru daudzos  Eiropas un Pasaules turnīros.

PLK turnīra shēma - ir astoņi sportisti, kas cīnās par iziešanu pusfinalā tad labākie divi tiek finālā, divi raundi pa 2 minūtem, starplaiks starp raundiem 1 minūte, ja ir neizšķirts pēc otra raunda, tad notiek trešais finālraunds, pēc trešā raunda trīs malu un viens laukuma tiesneši izvēlas uzvarētāju, cīņas notiek pēc WKF noteikumiem. 

Baltijas karatē kluba sportista un viņa trenera Maksima Ivančikova galvenais uzdevums bija vinnēt pirmo  cīņu pret Polijas Nacionālās izlases sportistu un sacensību pusfinālā tikties ar spēcīgo Rafaelu Agajevu. Ruslanam izdevās uzvarēt Polijas sportistu  ar 7:0. Pusfinālā Ruslans cīnījās ar pasaules Absolūto čempionu un ļoti līdzvērtīga cīņā zaudēja 6:2, kaut gan Rafaela titulu iespaidā tiesneši bija gatavi vērtēt Rafaela darbību vienmēr viņam par labu, un šis rezultāts citā turnīrā varēja būt savādāks. Rafaels Agajevs, tiekot sacensību finālā, ar 4:1 pieveica Gruzijas sportistu un ieguva PLK kausu un 20.000 Ukrainas grivnas.

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV