Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Intars Busulis un TV3 rada odu Latvijas hokejam

Marta Zandersone, 07.04.2010. 09:27 | komentāri (2)

Vairs tikai mēnesis atlicis līdz lielajam Latvijas hokeja notikumam - Pasaules čempionātam hokejā! Hokeja iedvesmots, Intars Busulis kopā ar TV3 radījis odu jeb himnu Latvijas hokejam, spēlētājiem un, protams, līdzjutējiem! Bet Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs, Dejo ar Zvaigzni žūrijas pārstāvis Alberts Kivlenieks šai dziesmai radījis pat deju, ko apgūt var ikviens! Laiks, kas atlicis līdz Pasaules čempionāta hokejā sākumam, pavadāms Spēka dziesmas un dejas apgūšanai, lai tā ikviens spētu sniegt tik nepieciešamo atbalstu Latvijas hokejistiem! Atbalstīsim savējos pirmajā Latvija - Šveice spēlē jau 8.maijā 21:15 TV3.

Oda hokejam

Hokeja iedvesmots, Pasaules čempionāta hokejā gaidās, Intars Busulis kopā ar TV3 radījis odu jeb himnu Latvijas hokejam! I.Busuļa izpildītajai Spēka dziesmai Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfa, Dejo ar Zvaigzni žūrijas pārstāvis Alberts Kivlenieks radījis pat deju, ko visiem hokeja līdzjutējiem apgūt un ik reizi, kad dziesma būs dzirdama, vienoties kopīgā dejā! Laiks tam vēl atlicis! 

Dažus dejas soļus un dziesmas ritmus ieraudzīsiet un sadzirdēsiet jau šovakar, 6.aprīļa raidījuma Bez Tabu sižetā 19:20 TV3! Bet pilns Spēka dziesmas un dejas pirmatskaņojums gaidāms Dejo ar Zvaigzni finālā šajā svētdienā, 11.aprīlī. I.Busulis šajā svētku reizē iejutīsies arī Dejo ar Zvaigzni žūrijas godā.

Dziesmas autori un dejas horeogrāfs tic un cer, ka Latvijas hokejisti gaidāmajā čempionātā darīs labāko, ko var, un hokeja līdzjutējiem sniegs ne vienu vien neaizmirstamu spēli! Kā atzīst dziedātājs I.Busulis: „Kā ikviens latvietis, arī es gribu kaut kam ticēt, un šī ir viena no tām lietām kurai es ticu - mūsu sportistiem, konkrētajā gadījumā mūsu hokejistiem. Dziesma radās nejauši, bet domāju, ka pamatoti!” 

Spēka dziesmas mūzikas autors ir Kārlis Lācis, dziesmu izpilda Intars Busulis, bet vārdus sacerējis Jānis Elsbergs. No 7.aprīļa Spēka dziesmu iespējams noklausīties www.tv3.lv un www.platforma.lv, kur to iespējams arī lejupielādēt. No 9.aprīļa ikviens Amigo klients dziesmu varēs bezmaksas lejupielādēt arī www.amigo.lv vai m.amigo.lv.

Bez Tabu plecu pie pleca ar hokejistiem

Uz čempionāta norises vietu dosies Bez Tabu vadītāja Agnese Drunka un raidījuma operators. Tikai viņiem būs ekskluzīva iespēja nokļūt ledus hallē pirms un pēc treniņiem, tieši A.Drunka sekos hokejistiem atpūtā, kā arī ziņos par dzīvi viesnīcā. Tas, protams, ir tikai neliels ieskats tajā, ko redzēs A.Drunka un piedāvās Bez Tabu skatītājiem. Vācijā tiks gatavotas ekskluzīvas reportāžas gan raidījumiem Bez Tabu un TV3 Ziņas, gan Hokeja studijai, kā arī uzreiz pēc spēlēm tiks nodrošinātas telefona intervijas. Rādās, ka tieši A.Drunka būs zinošākā hokeja līdzjutēja! Protams, visu par un ap spēlēm zinās Hokeja studijas vadītājs Armands Puče un spēļu komentētāji Artis Ābols, Aivars Zahārovs un Jānis Vuguls.

Hokejs arī www.tv3.lv 

TV3 interneta portāls turpinās labi iesāktas tradīcijas Pasaules čempionāta hokejā ietvaros – tikai www.tv3.lv tā apmeklētājiem būs unikāla iespēja skatīties hokeja spēļu translācijas interneta tiešraidē un atkārtojumos! Papildu šim tiks veidoti katras spēles labāko momentu apkopojumi hokeja Zelta mirkļu video! Tāpat www.tv3.lv sekos līdzi notikumiem Vācijā, publicēs svaigākās ziņas un fotoreportāžas un ekskluzīvus video no notikuma vietas, komentētāju dienasgrāmatas jeb blogus, prognožu spēles, spēļu rezultātu tabulas un citas, kas nepieciešams kārtīgam hokeja fanam, lai izbaudītu TV3 Pasaules čempionātu hokejā 2010!

Spēles, kuras iegaumēt

Pasaules čempionāta hokejā laikā TV3 būs pārņemts ar hokeju, bet tam sekos arī TV6, 3+, Viasat Sport Baltic un Viasat hockey kanāli, kopumā translējot 56 spēles. Lūk, pirmās Latvijas izlases spēles, kurām sekot TV3 ēterā:

8.maijs 21:15 Latvija – Šveice

10.maijs 21:15 Latvija – Kanāda

12.maijs 17:15 Latvija - Itālija

Hokeja Spēka dziesmas pirmatskaņojums jau šajā svētdienā, 11.aprīlī Dejo ar Zvaigzni fināla tiešraidē! Un  Pasaules čempionāts hokejā jau drīzumā TV3 un www.tv3.lv!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV