Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

U-18 hokeja izlase zaudēja zviedru jauniešiem ar 1:6

Vita Ļebedeva, 12.04.2010. 09:32

Gatavojoties pasaules čempionātam elites grupā, Latvijas U-18 hokeja izlase pēdējā pārbaudes spēlē vakar zaudēja zviedru jauniešiem ar 1:6 (0:2; 1:2; 0:2).

 

Vienīgos vārtus mūsu komandas labā guva Artūrs Kuzmenkovs pēc Māra Diļevka piespēles. Vārtus visas spēles garumā sargāja Kristers Gudļevskis. 

Vienus vārtus mūsu jaunieši zaudēja, spēlējot 3 pret 5. Vēl viens precīzs metiens pa mūsu vārtiem tika izdarīts tajā brīdī, kad zviedriem beidzās soda minūtes un piektais laukuma spēlētājs izslidoja no noraidīto soliņa. 

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs pēc spēles pauda –  „Protams, Zviedrijas izlases pārsvars un meistarība bija ļoti jūtama. Tomēr mūsējie cīnījās, veidoja arī bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem. Neizpalika arī bez asiem starpgadījumiem spēles laikā. Tagad izvērtēsim spēlētāju statistikas rādītājus, apskatīsimies spēles video, lai pieņemtu galējo lēmumu par tiem 22 hokejistiem, kurus pieteiksim pasaules čempionātam.”

Latvijas U-18 hokeja izlase šovakar no Žlobinas pārbrauks uz Minsku, kur no 13. aprīļa norisināsies pasaules čempionāts elites divīzijā. Pirmajā spēlē mūsu pretinieki būs Somijas jaunieši. 

Galīgais Latvijas U-18 izlases sastāvs tiks paziņots ršodien.

 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV