Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tuvojas prejmejrlīgas spēle starp “Tottenham” un “Arsenal”

Blackswan, 13.04.2010. 11:00 | komentāri (1)

14. aprīlī Vaithārtleinā, Londonā norisināsies Premjerlīgas spēle starp “Tottenham” un “Arsenal”.
Tuvojas prejmejrlīgas spēle starp “Tottenham” un “Arsenal”

 

Pēc Harija Redknapa domām, Ziemeļlondonas derbijs ir labākā iespēja viņa vadītajai komandai atgūties pēc zaudējuma Portsmutai FA Kausa izcīņas spēlē.

“Mačs pret Arsenal ir svarīga spēle. Komanda nav sagatavojusies tai ideāli, bet spēlētājiem būs iespēja atpūsties un sagatavoties tālākām cīņām,” paudis Redknaps.

Tiesa, pēdējo reizi pārspēt Arsenal Totenhemai izdevās 1999. gadā un, ja Hotspur demonstrēs tādu pašu sniegumu, kā pēdējā FA Kausa spēlē, diez vai šī būs tā sezona, kad šo panākumu izdosies atkārtot.

Redknaps un komanda, iespējams, uzskata, ka ir parādā uzvaru saviem līdzjutējiem, ņemot vērā šokējošo izstāšanos no FA Kausa izcīņas turnīra, taču Arsenal šobrīd ir labā formā un nav piedzīvojuši sakāvi jau astoņās Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas.

Tottenham – Arsenal  (1) 3.10 (X) 3.30 (2) 2.25

Ja šajā spēlē tiks pārādīta sarkanā kartiņa, Betway totalizators atmaksās visas zaudējušās precīza rezultāta un puslaika/pilna laika likmes.

Un ar Betway poker online, saņemiet jaunā pokera spēlētāja bonusu 100 % apmērā no jūsu pirmās iemaksas līdz pat 1000 ASV dolāriem.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV