Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV 7 rādīs visas Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles

Māris Rīmenis, 16.04.2010. 14:57

Latvijas hokeja izlase sākusi gatavoties pasaules čempionātam Vācijā un LTV 7 pārraidīs visas mūsu valstsvienības pārbaudes spēles.

21.un 22.aprīlī ”Arēnā Rīga” notiks pirmās divas spēles,  kad Latvija tiksies ar Franciju. 28.un 29.aprīlī Latvija savā laukumā spēlēs ar Baltkrieviju, bet 2.un 3 .maijā viesos tiksies ar Slovākiju. Katrs nākamais pretinieks arvien spēcīgāks un Latvijas izlasei tā būs laba iespēja sasniegt maksimāli labāko sportisko formu tieši uz pasaules čempionātu, kas Vācijā notiks no 7.-23.maijam.

Francija noteikti nepieder pie pasaules hokeja elites, kaut šogad tā atkal spēlēs spēcīgāko grupā. Pirmajās spēlēs pret Franciju Latvijas valstsvienība noteikti izmēģinās visus jau atbraukušos kandidātus, kaut varbūt šajās cīņās  pat nebūs  abu izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa. Tas atkarīgs no viņu trenētā kluba MVD veiksmes Gagarina kausa finālsērijā pret AK Bars.

Trešdien 21.aprīlī un ceturtdien 22.aprīlī spēles pret Franciju ”Arēnā Rīga” tiešraide LTV 7 sāksies jau  19.15. Kā vienmēr, būs arī ekspertu studija pirms spēles, pārtraukumos un pēc cīņas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV