Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Aprīļa beigās grāmatnīcās nonāks jauna Futbola grāmata

Mārtiņš Hartmanis, 19.04.2010. 14:57

Līdz šim apjomīgākais darbs par Latvijas futbola vēsturi no futbola pirmsākumiem Latvijā līdz pat mūsdienām - ‐ Aiņa Ulmaņa "Patiesībā bija tā. Futbols Latvijā (1907– 2009)" - ‐ būs pieejams grāmatnīcās jau aprīļa beigās.
Aprīļa beigās grāmatnīcās nonāks jauna Futbola grāmata

Tās būs 850 lapaspuses, no kurām 80 būs ar fotoattēliem. Cena grāmatnīcās paredzēta zem 10 atiem.

"Vairākas grāmatā iekļautās tēmas – sociāldemokrātu futbols, Baigā gada un Vācu laika notikumi, Latvijas futbolistu gaitas svešās zemēs, sieviešu un jauniešu futbols – agrāk izdotajos darbos aplūkotas maz," informē Lielupes izdevniecība.

Grāmatā iekļauti statistikas dati par Latvijas valstsvienības cīņām, Latvijas meistarsacīkstēm un citiem turnīriem – gan par katru sezonu atsevišķi, gan dažādi kopsavilkumi. Personāliju daļā iekļauta informācija par ievērojamākajām personībām Latvijas futbolā.

Grāmata ilustrēta aptuveni ar 150 fotogrāfijām, daudzas no kurām tām publicētas pirmo reizi. Grāmata paredzēta plašam lasītāju lokam – derīgas ziņas tajā atradīs gan futbola speciālisti, gan žurnālisti, gan līdzjutēji.

Šī r autora otrā grāmata par Latvijas sporta vēsturi. Pirmā bija „Melnās ripas bruņinieki. Latvijas hokeja vēsture” (izdota 1998. gadā).

Grāmatas anotācijas izdevniecības mājas lapā internetā: http://www.lielupes.lv/jaunumi.html

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV