Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noteikti Latvijas labākie hokeja fani

Vita Ļebedeva, 20.04.2010. 14:41

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) un „Persil” kopīgi rīkotajā konkursā noteikti labākie Latvijas lielā hokeja mazie fani. Uzvarētāji, kas dosies uz Vāciju klātienē vērot Latvijas hokeja valstsvienības spēli Pasaules čempionātā, ir Emīls Ralfs Zagorskis no Rubenes (vecuma grupā 6-9 gadi), Ērika Katkovska no Rīgas (vecuma grupā 10-13 gadi) un Sandra Bušaite no Rīgas (vecuma grupa 14-16 gadi). 
Noteikti Latvijas labākie hokeja fani

Latvijas Hokeja federācijas favorīti: Rimants Žogota (14 gadi), Laura Golubeva (14 gadi), Ieva Bušaite (10 gadi), Ralfs Krists Virksteins (13 gadi) un Klementīne Ose (12 gadi), saņems veicināšanas balvu, biļetes uz Latvijas-Baltkrievijas pārbaudes spēli 29. aprīlī „Arēnā Rīga”. Velga Kusina (8 gadi) un Lelde Svarāne (14 gadi) iegūst veicināšanas balvas no „Persil”.

„Šā gada konkursa dalībnieki mūs pārsteidza ar īpaši radošu izdomu. Konkursam tika iesniegts darbs, kas izšūts krustdūrienā, mājās filmēti videoklipi ar konkursam īpaši sacerētu hokeja himnu melodijām, zīmēti, fotografēti, līmēti hokeja fanu krāsojuma un fanu formas tērpa attēli, kā arī sacerēti himnu teksti un saukļi. Jāatzīst, ka labāko darbu autori patiešām ir lieli hokeja, sporta un Latvijas fani,” stāsta Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

“Hokejs... tā ir tik neaprakstāma spēle. Dažiem tā ir aizraušanās vai hobijs, dažiem darbs, dažiem tas vienkārši liekas garlaicīgs sporta veids, bet dažiem mīlestība... Es teiku, ka hokejs tā ir mana dzīve. Es zinu, esmu meitene. Bet, nu un? Tas taču man neliedz just līdzi mūsu hokejistiem, gūt šīs visas emocijas un prieku, ko hokejs prot dāvāt,” tā konkursam iesniegtajā esejā raksta Laura Golubeva (14 gadi), LHF favorīta balvas ieguvēja.

„Uzņēmums „Henkel Latvija” ar produkta zīmolu „Persil” jau otro gadu rīko šo konkursu, dāvinot iespēju labākajiem mazajiem hokeja atbalstītājiem vērot hokeja spēles klātienē. Taču priecē tas, ka savās konkursa pieteikuma anketās bērni norādīja, ka vēlētos, lai sponsori un atbalstītāji palīdzētu hokejistiem, ne tikai faniem. Tā patiešām ir īsta fana cienīga attieksme un rīcība!”  norāda „Henkel Latvija” „Henkel Latvija” biznesa attīstības direktors Baltijas valstīs Markus Raunig.

„Ar „Persil” veļas pulveri varētu izmazgāt mūsu hokejistu formas, un tad tās ļoti smaržotu! Un tas patiktu pretiniekiem, un viņi no smaržas apburtu, un ļautu mums uzvarēt visās hokeja spēlēs!,” raksta Amanda Peirāga (12 gadi). „Ja ar „Persil” mazgātu Latvijas izlases kreklus, tad tie būtu spožākās krāsās. Mūsu puiši tad justos stipri un svaigi, un tas viņiem palīdzētu uzvarēt!,” iecerējis Emīls Ralfs Zagorskis (9 gadi).

 

Saukļi, ko skandēt Latvijas valstsvienības spēlēs 74. Pasaules čempionātā hokejā

 

Jā, jā,  Latvija! Būs, būs uzvara!

Vēl, vēl, Latvija! Vēl viena uzvara!

Lai, lai, Latvijai! Lai iet līdz uzvarai!   (Autors: Emīls Ralfs Zagorskis, 9 gadi)

 

Mēs mīlam LA-TVI-JU!!!

Tikpat ļoti HO-KE-JU!!!

Mūsējie ir LA-BĀ-KIE!!!

Jo tie ir GUD-RĀ-KIE!!!  (Autore: Ērika Katkovsa, 13 gadi)

 

Tev piemīt īsts ņiprums, tu esi latviešu stiprums!

Slido tik ļoti ātri, tev pieder vārti!

Nūjas lūst, viņi vārtus gūst!

Viņi fanu runas bauda, mūsējie pretiniekus lauza!   (Autore: Ieva Bušaite, 10 gadi)

 

Vienu ripiņu iemetām, Otru ripiņu iemetām

Gribam zelta medaļu sev gūt, Tur varētu par pasaul’s zvaigznēm kļūt

Kaut varētu mēs liecinieki būt, par uzvaru, kas sirdij prieku rod

Urā, Urā, Urāāā, Sa – ra – rauj!!!    (Autors: Rimants Žogota, 14 gadi).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV