Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

SHK „Laima” veiksmīgi startē Igaunijas čempionātā

Vita Ļebedeva, 23.04.2010. 16:09

Latvijas sieviešu hokeja klubu komandas veiksmīgi startēja Igaunijas atklātajā čempionātā sievietēm. Zelta medaļas un kausu par godīgo spēli izcīnīja SHK „Laima” hokejistes. Otrajā vietā ierindojās apvienotā Latvijas komanda „Zemgale/LJSS/Laima”. Savukārt trešo vietu sīvā cīņā ar Igaunijas dāmu komandu „Viru Sputnik” guva mūsu „Ice Girls”.
SHK „Laima” veiksmīgi startē Igaunijas čempionātā

Par čempionāta labāko vārtsardzi atzīta Lolita Andriševska („Zemgale/LJSS/Laima”), labāka aizsardze Aija Apsīte („Ice Girls”), labākā uzbrucēja Laila Dekmeijere-Trigubova (SHK „Laima”). Par Igaunijas atklātajā čempionātā sievietēm rezultatīvāko spēlētāju kļuva Inese Geca-Miljone. Nominācijā labākais treneris atzīts Ģirts Ūdris (SHK „Laima”).

Pirmo gadu oficiālajās sieviešu sacensībās piedalījās arī Ineses Gecas-Miljones meita Līga, kura kļuva arī par trešo rezultatīvāko spēlētāju visā turnīrā. Tas ļoti iepriecina gan trenerus, gan kluba vadību, ka aug perspektīva jaunā maiņa.

Komandu dalība Igaunijas atklātajā čempionātā devusi pozitīvu impulsu sieviešu hokeja attīstībai arī Latvijā.

Latvijas sieviešu hokeja klubu komandu statistiku Igaunijas atklātajā čempionātā var apskatīt: http://www.virusputnik.ee/viewpage.php?page_id=48

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV