Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mareks Lavrinovičs kļūst par K-1 čempionu

Jānis Eisaks, 26.04.2010. 10:24 | komentāri (1)

Par jauno Latvijas čempionu K-1 svara kategorijā līdz 79, 4 kg sestdien kļuva tukumnieks Mareks Lavrinovičs, kurš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pieveica pasaules vicečempionu kikboksā Jevgēņiju Andrejevu.

Sportisti paredzēto trīs raundu cīņu iesāka visai aktīvi, apmainoties ar ļoti daudz sitieniem. Visa cīņa ritēja diezgan augstā tempā. Sportisti daudz kustējās un izdarīja daudz trāpīgu un veiksmīgu sitienu kombināciju. Taču daudz pārāks visus raundus izskatījās Lavrinovičs, kurš arī kļuva par jauno Latvijas K-1 čempionu WFCA versijā pussmagajā svara kategorijā.

"Esmu priecīgs par uzvaru. Ļoti cītīgi gatavojos šim mačam. Ringā darīju visu, lai par mani lepotos mana ģimene un mani atbalstītāji," emocionāls pēc uzvaras bija jaunais čempions Mareks Lavrinovičs.

Iepriekšējais šīs svara kategorijas čempions bija Viktors Dudņiks, kurš titulu ieguva 2008. gadā ar tehnisko nokautu pieveicot citu rīdzinieku Aleksandru Duņecu. Taču Dudņiks profesionālo sportu ir pametis tāpēc tituls bija vakants.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV