Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēdzies Karatē Pasaules Kauss “Grand Prix Hradec Kralove”

Maksims Ivančikovs, 26.04.2010. 12:58

24. un 25. aprīlī Čehijas pilsētā Hradec Kralove notika ikgadējais Pasaules Kauss Grand Prix Hradec Kralove, kurā piedalījās 120 dažādi Eiropas un Pasaules klubi, pulcējot apmēram 1200 dalībniekus no 30 valstīm.

Latviju šajā turnīrā pārstāvēja Baltijas karatē kluba pārstāvji Nikolajs Bodrovs (kumite), Viktorija Rezajeva (Kumite) un Marija Agafonova (Kata un Kumite)

Katrā kategorijā piedalījās apmēram 40 dalībnieku, konkurence milzīga, sevišķi grūti mūsu sportistiem bija cīnīties ar Ēģiptes pārstāvjiem, kas bija atveduši milzīgu komandu un neapšaubāmi bija sacensību favorīti.

Viktorija Rezajeva cīnījās divās kumitē kategorijās 14-15 gadi +54 kg un absolūtajā svara kategorijā - Open. Viktorija kopā aizvadīja 10 cīņas, no kurām 8 uzvarēja (pieveicot Krievijas, Slovākijas, Čehijas, Holandes un Vācijas sportistes), un divas reizes piekāpās ar 2-0 un 1-0 vienai un tai pašai Ēģiptes sportistei, kas uzvarēja gan +54 , gan Open kategorijās, bet Viktorija rezultātā ieņēma divas 3 vietas.

Nikolajs Bodrovs cīnījās junioru (16-17 gadi) kategorijā -61 un Open, bet pirmajā cīņā Open kategorijā piekāpās ar 4-2 Polijas sportistam. Kumitē -61, Nikolajs uzvarēja trīs cīņas un izvirzījās sacensību finālā, kur piekāpās Ukrainas sportistam 1-0.

Marija Agafonova pirms starta saslima un piedalījās ar augstu temperatūru. Bet tomēr spējā parādīt sevi no labākās puses un ieņemt 3. vietu kategorijā kumitē Open meitenēm 12-13 gadi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV