Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Šonedēļ izlasei pievienosies Štāls un Reķis

Vita Ļebedeva, 26.04.2010. 16:15

Latvijas valstsvienība hokejā turpina gatavoties 74. pasaules čempionātam. Nedēļas nogalē izlase aizvadīja treniņus gan uz ledus, gan svaru zālē, kopā ar komandu sāka trenēties arī uzbrucējs Kaspars Daugaviņš no „Binghamton Senators”, ASV.

Šodien izlasei ir dota brīvdiena, bet jau otrdien komanda turpinās intensīvu darbu. Svētdien Latvijā ieradās uzbrucējs Juris Štāls („Quad City Mallards”, ASV), kurš rīt pievienosies izlasei. Savukārt aizsargs Arvīds Reķis („Grizzly Adams”, Volfsburga, Vācija) Rīgā būs trešdien, līdz ar to plānots, ka 30. aprīlī viņš tiks pieteikts spēlei ar Baltkrieviju.

Paredzēts, ka izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš mājās atbrauks trešdien, lai klātienē turpinātu darbu pie izlases gatavošanās startam Vācijā.

27. aprīlī izlase tiksies ar Vācijas Federatīvās Republikas pagaidu pilnvaroto lietvedi Latvijā Margitu Hēberli, kura rīko pieņemšanu par godu Latvijas hokeja izlases dalībai 74. pasaules čempionātā, kas jau 7. maijā sāksies Vācijā. Mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties pasākumā! (plkst. 11:45 izlases treniņa vērošana; plkst. 12:30 kopbilde; 13:15 pusdienas Inbox.lv ledus hallē, Piņķos)

Latvijas hokeja izlase, galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā, aicina jūs atbalstīt komandu klātienē pārbaudes spēlēs 29. un 30. aprīlī „Arēnā Rīga”. Mūsu pretinieki būs baltkrievi, kuri jau vairākus gadus apsteidz mūs IIHF hokeja rangā. Tomēr savstarpējā duelī cīņas iznākums varētu būt pilns ar hokeja „gardumiem”, ko ir vērts baudīt!   

Biļešu cenas: Ls 7, 5 un 3. Pensionāriem, studentiem un invalīdiem biļetes ar 50% atlaidi – 2,50 Ls (uzrādot attiecīgos dokumentus). Biļetes var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. 

Latvijas valstsvienības pārbaudes spēļu laika plāns

Nr.   Datums    Laiks    Vieta    Komandas

1.    29.04.2010  19:30  Arēna Rīga   Latvija – Baltkrievija

2.    30.04.2010  19:30  Arēna Rīga   Latvija – Baltkrievija

LHF ģenerālsponsors: Aldaris; Izlases ģenerālsponsors: Grindeks; Sponsori: LR Izglītības un zinātnes ministrija, Venden, Balticums Apdrošināšana, Lufthansa; Atbalstītāji:, Sports Lukss, City Sport, Xerox CRC, Dzintars, Ekokosmētika. Informatīvie atbalstītāji: LTV7, TVNET, Sportacentrs.com, LETA, Draugiem.lv, Apollo, Telegraf, Hokejs2010.lv; Parsportu.lv; Latvijas Radio, MK-Latvija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV