Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Bronza Latvijas čempionātā "Poliurs/Biolar" volejbolistiem

Gatis Kreceris, 29.04.2007. 10:30 | komentāri (3)

"Poliurs/Biolar" volejbolisti izcīnīja Latvijas čempionāta bronzas godalgas, sestdien izšķirošajā spēlē ar rezultātu 3-1 (25:20, 25:21, 17:25, 25:22) pārspējo "ELVI/Kuldīga" vienību.Visā sērijā "Poliurs/Biolar" bija pārāki ar 3-2.
Bronza Latvijas čempionātā "Poliurs/Biolar" volejbolistiem

Galerijas:

Mača sākumā ritēja samērā līdzīga cīņa, tomēr ar 3 punktiem vadībā pirms tehniskā pārtraukuma atradās „Oži” 8:5. Arī turpinājumā veiksmīgāki bija mājinieki un pie rezultāta 5:11 pus minūtes pārtraukumu bija spiests pieprasīt Elvi treneris. Pēc pārtraukuma kuldīdznieki būtiski uzlaboja spēli uzbrukumā un pievilka līdz mīnus 2, 11:13, kad savu komandu malā bija spiests saukt Deveikus. Seta otrajā pusē mājinieki Elvi komandu turēja 3-5 punktu attālumā. Artis Caics ar spēcīgām un precīzām servēm pievilka līdz 20:22, taču galavārds piederēja „Ožiem”, kuri pirmo setu uzvarēja ar 25:20.

Otrā seta sākumā pirmos 2 punktus savai komandai guva Artis Caics 2:0 Elvi labā. Līdz tehniskajam pārtraukumam savu līdzjutēju atbalstīti kuldīdznieki demonstrēja skatāmu spēli un pirms tā atradās vadībā ar 8:6. Seta turpinājumā spēle veiksmīgāk padevās mājiniekiem. Ar servi tika panākts neizšķirts 10:10 un iekrāts 3 punktu pārsvars pie otrā tehniskā pārtraukuma 16:13. Seta otrajā pusē kuldīdznieki spēja panākt neizšķirtu 18:18, bet vadību „Oži” neatdeva un izcīnīja uzvaru arī otrajā setā ar 25:21.

Trešā seta sākums aizritēja ļoti līdzīgi, abas komandas pārmaiņus guva punktus. Līdz tehniskajam pārtraukumam 7X tika fiksēts neizšķirts. Pie tehniskā pārtraukuma minimāls pārsvars piederēja mājiniekiem 8:7. Turpinājumā ļoti labi laukumā darbojās viesi, veiksmīga servju sērija padevās Ozoliņam un pirms otrā tehniskā pārtraukuma jau bija +5 Elvi volejbolistiem 16:11. Seta atlikušajā daļā viesi savu pārsvaru palielināja vēl vairāk, kā rezultātā tika izcīnīta visai pārliecinoša uzvara setā ar 25:17. Rezultāts pa setiem 2:1 Ozolnieku labā.

Ceturtais sets aizritēja līdzīgi iepriekšējiem un kuldīdznieki ne mirkli nezaudēja cīņas sparu, kas noveda līdz tam, ka seta galotne līdzinājās kārtējam šo abu komandu trillerim. Neskatoties uz abu komandu līdzīgo spēli, Ozolnieki tomēr spēja izvilkt laimīgu uzvaru, kas rezultātā nodrošināja uzvaru mačā un arī visā sērijā, kuras saspringtā cīņa noslēdzās ar 3:2 Ozolnieku labā.

Latvijas čempionāts volejbolā vietu sadalījums:

1. Lāse-R
2. sk Rīga
3. Poliurs/Biolar
4. ELVI/Kuldīga
5. Cēsu alus
6. Ezerzeme/DU




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV