Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepājā norisināsies atklātā cīņas mākslu meistarklase

Mārtiņš Kozlovskis, 29.04.2010. 10:49

Sestdien, 1. maijā, Liepājas Olimpiskā centra cīņu zālē (201. zālē) norisināsies atklātā cīņas mākslu meistarklase un šīs nodarbības tēma būs Nippon Kobujutsu & Kobudo. Meistarklasi vadīs labi zināmais Igors Zaytsevs. Sākums pulksten 15:30.
Liepājā norisināsies atklātā cīņas mākslu meistarklase

Šāda veida pasākums Liepājas Olimpiskajā centrā nebūs pirmo reizi. Katra mēneša pirmajā sestdienā kopš februāra mēneša tiek organizētas līdzīgas mācības, taču katru reizi tiek apgūta jauna tēma un šoreiz tās nosaukums ir „Nippon Kobujutsu & Kobudo”. 

Meistarklase notiek pēc pasaules HOKU SHIN KO RYU BUJUTSU Federācijas reglamenta. Pavisam tiks organizētas 4 nodarbības 50 minūšu garumā ar 10 minūšu pārtraukumiem. Sākums jau no pulksten 15:30 un paredzams, ka tās noslēgsies ap pulksten 19:30.

Meistarklases laikā notiek tehnikas demonstrācija dalībniekiem un demonstrētās tehnikas praktiskā pielietojuma apgūšana. Tajā piedalīties var jebkurš interesents, bez dzimuma un vecuma ierobežojuma, neatkarīgi no iepriekšējās sagatavotības līmeņa cīņas mākslās.

Dalības maksa: 10 Ls no personas.

Sīkāka informācija iespējama pa tālruni: .+371 22086055 (Igor Zaytsev), vai e-pastu: zaytsev.igorv@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV