Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Hansabanka” Latvijas hokeja izlasei piešķir 250 000 latu

Gatis Kreceris, 30.03.2007. 08:30 | komentāri (2)

Ceturtdien rīkotajā preses konferencē "Hansabankas" viceprezidente Irīna Pīgozne un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans parakstīja līgumu par sadarbību uz vienu gadu. „Hansabanka” Latvijas izlasei, lai tā veiksmīgi varētu sagatavoties pasaules čempionātam Maskavā, kurš norisināsies no 27. aprīļa līdz 13. maijam atvēlēs 250 000 latu.
"Hansabanka” Latvijas hokeja izlasei piešķir 250 000 latu

Galerijas:

„Ilgus gadus jau sadarbojamies ar „Hansabanku” un tas mums ir liels atbalsts. Hokejs ir dārgs sporta veids un izmaksas ir lielas, tāpēc esam gandarīti par sadarbību ar (hokeja banku) „Hansabanku”. Šis finansiālais atbalsts mums (LHF) ir ļoti noderīgs”. Tā izteicās Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

„Jau svētdien 1. aprīlī (joku dienā) Latvijas izlases kandidāti aizvadīs pirmo treniņu, kurš notiks Rīgas Sporta pilī. Laika mums nav daudz, jāstrādā būs smagi, kandidāti uz vietām izlasē ir pietiekoši daudz, bet komandā vietas ir tikai 23 un to hokejisti saprot”.

„Latvijas izlase pirms pasaules čempionāta aizvadīs 6 pārbaudes spēles 7. un 9. aprīlī Latvijas izlase uzņems Vācijas valstsvienību. Šīs 2 pārbaudes spēles notiks „Arēnā Rīga”. 13. aprīlī mūsu valstsvienība izbraukumā spēlēs ar somiem un 19. aprīlī ar slovākiem, kā arī 21. aprīlī Vīnē mūsu valstsvienība tiksies ar Austrijas komandu. Pēdējo pārbaudes spēli 24. aprīlī mūsu vienība aizvadīs savu skatītāju priekšā, kur tiksies ar Dānijas hokejistiem. Pēc šīs spēles 26. aprīlī mūsu komanda dosies uz Maskavu”. Tā par gatavošanos pasaules čempionātam izteicās Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Irīna Pīgozne Latvijas izlases galvenajam trenerim Oļegam Znarokam dāvāja „Laimes Lāci”, kā no A. Upīša pasakas un novēlēja veiksmi hokejistiem.

Latvijas izlases pretinieki pasaules čempionātā Maskavā būs Šveices, Zviedrijas un Itālijas valstsvienības. Kā norādīja (LHF) prezidents Lipmans, tad ļoti svarīga spēle Latvijas izlasei būs ar Šveici, kuri pasaules rangā atrodas 8. vietā, bet Latvijas komanda ierindojās 9. vietā. Tā būs cīņa par vietu uz olimpiskajām spēlēm, pirmās 8 vietas pasaules rangā automātiski nodrošina dalību olimpiādē.

Jāpiebilst, ka arī Latvijas sieviešu izlase ir uzsākusi gatavošanos pasaules čempionātam un jau šo trešdien tā devās uz Japānu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV