Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas izlase spēlēs pret Starkova talantu fabriku

Mārtiņš Hartmanis, 12.05.2010. 16:23

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs 20.un 21.maijā sasauc Latvijas izlasi, lai aizvadītu divu dienu treniņnometni, kuras ietvaros plānots draudzības mačs pret A.Starkova jauno futbola talantu fabrikas jauniešiem.

Izlases treniņnometnē piedalīsies gandrīz visi Latvijas izlases pamatsastāva spēlētāji, lai gatavotos 5.jūnijā paredzētajai draudzības spēlei ar Ganu. Iespējams, ka Rudņevs, Vaņins un varbūt vēl kāds nebūs, kuri dažādu iemeslu dēļ uz šo maija treniņnometni netiek.

"Satiksimies, noteiksim uzdevumus, komunicēsim, noskaidrosim situāciju klubos," sacīja A.Starkovs.

Šajos datumos Latvijas izlase plānoja starptautisko spēli, taču tās nebūs, bet tā vietā izlase spēlēs pret Nordea bankas organizētās A.Starkova talantu fabrikas 20 gadīgajiem jauniešiem, kuri spēlē LMT Virslīgas klubos.

"Aicināšu nedaudz vecākus jauniešus kā parasti - tie būs divdesmitgadīgie un jaunāki futbolisti no visas Latvijas LMT Virslīgas klubiem. Bija vēlme uzaicināt arī kādu Pirmās līgas futbolistu, bet, ņemot vērā dažādus iemeslus, šoreiz tā nedarīšu," sacīja A.Starkovs.

"Rezultātā redzēšu kādā līmenī ir izlases meistari un cik gatavi izlasei ir jaunie spēlētāji. Varbūt kāds jau ir gatavs. Šāda izlases divpusējā spēle dos daudz informācijas," komentēja A.Starkovs.

Izlase tiksies Jūrmalā 20.maijā plkst.11. Tai pat dienā ieplānots treniņš Jūrmalas kāpās, bet spēle pret jaunajiem talantiem ieplānota 21.maijā plkst.12:00 Skonto stadionā, lai arī dažādu iemeslu dēļ tā var notikt citur, - piemēram, Ķeizarmežā. Par to būs skaidrība šonedēļ.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV