Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

FK "Jelgava" spēlēs pret FK "Jūrmala VV" par Latvijas kausu futbolā

Ainārs Tamisārs, 17.05.2010. 09:14

Trešdien, 19.maijā, pulksten 19.40 Rīgā, Skonto stadionā sāksies Latvijas kausa izcīņas fināla spēle starp FK „Jelgava” un FK „Jūrmala VV”. Uzvarētājs mājup dosies ar Latvijas kausu futbolā un saņems tiesības piedalīties eirokausos.

Jelgavnieki šā gada kausa izcīņā 1/16 finālā pieveica FK „Ozolnieki”, 1/8 Ventspils komandu FC „Tranzīts” (papildlaikā), 1/4 finālā sensacionāli uzvarēja 2009.gada Latvijas čempionus SK „Liepājas Metalurgs” (papildlaikā atspēlējoties no 1:3 uz 3:3 un uzvaru gūstot pēcspēles 11m soda sitienu sērijā), kā arī ½ finālā no tālākās cīņas „izsita” superklubu FC „Skonto” (ar pēcspēles 11m soda sitieniem).

FK „Jelgava” futbolistiem ļoti svarīgs un nozīmīgs būs līdzjutēju atbalsts. Šo spēli tiešraidē rādīs LTV-7 un pārpildītie tribīņu Jelgavas līdzjutējiem ierādītie sektori (A, B un C) ir laba iespēja jūrmalniekiem un visiem pārējiem parādīt mūsu vienotību, saliedētību un futbolprieku. Iespējams, ka katrs FK „Jelgava” līdzjutējs saņems kādu dāvanu no FK „Jelgava” sadarbības partneriem (Jelgavas dome, „AXA”, „Seesam”, „Jelgavas krekli”, CBS „Igate”, „Pils aptiekas”, „Rene print”, „Zemgales kurjerpasts”, „Merco link”, „Macron”).

Atgādinām, ka „Jelgavas kreklu” kafejnīcas „Tami – Tami” bārā ir iespējams iegādāties arī jebkura kārtīga futbola fana ekipējumu : FK „Jelgava” šalli (cena 8 Ls), cepuri (cena 7 Ls), oriģinālo futbola kreklu (cena 18 Ls un dāvanā futbola šorti). Biļetes uz Latvijas kausa izcīņas finālspēli pieejamas www.bilesusreviss.lv un maksā 1 Ls.


Uzziņai :
„Skonto” stadiona adrese : E.Melngaiļa iela 1a, Rīga
Auto novietošana iespējama tuvējās ielās vai maksas stāvvietā pie stadiona
Pēdējais vilciens Jelgava – Rīga, lai paspētu uz spēli no Jelgavas atiet 18.11
Pēdējais vilciens Rīga – Jelgava atiet no Rīgas stacijas 23.19

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV