Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

„NP Properties” apvienotā komanda Latvijas kalnu divriteņu maratona posmā Siguldā uzlabo rezultātu par 20 vietām

Ilze Rēdere, 18.05.2010. 15:03

Lielākā industriālo parku attīstītāja Latvijā „NP Properties” un parku nomnieku apvienotā komanda Latvijas kalnu divriteņu maratona posmā Siguldā spēja uzlabot rezultātu par 19 pozīcijām, no 74.vietas pakāpjoties uz 55.vietu.
„NP Properties” apvienotā komanda Latvijas kalnu divriteņu maratona posmā Siguldā uzlabo rezultātu par 20 vietām

„Fastum Tautas brauciena” 36.2 km garo distanci, kas šoreiz bija izveidota kalnainajā Krimuldas un Gaujas Nacionālā parka teritorijā, pievarēja visi 9 komandas dalībnieki.

„NP Properties” komandā apvienojušies uzņēmuma darbinieki, kā arī industriālā parka nomnieka – „GETZ BROS. & CO.” pārstāvji.

Kopumā otrajā kalnu divriteņu maratona posmā piedalījās 2310 dalībnieki.
   
Velomaratons komandas saliedēšanai un lojalitātes stiprināšanai
   
„NP Properties” komandā kopumā apvienojušies 12 dalībnieki un aktīva dzīvesveida piekritēji. Papildu organizētāju nospraustajiem sacensību mērķiem, „NP Properties” šo vērtē arī kā komandu saliedējošu un lojalitāti stiprinošu pasākumu.
   
Ilze Rēdere, „NP Properties” Marketinga vadītāja: „Jau pašos idejas par dalību maratonā pirmsākumos nolēmām, ka jāveido kopīga komanda ar mūsu industriālo parku klientiem, tādējādi stiprinot attiecības un lojalitāti arī ārpus darba. Esmu gandarīta, ka šī iecere ir izdevusies un kopā pieveikts jau otrais sacensību posms! Maksimālais komandas dalībnieku skaits ir 12, taču atbalstītāju loks mūsu komandai ir daudz plašāks – savējos atbalsta viss „NP Properties” kolektīvs un vairāk nekā 120 pārējo nomnieku kolektīvi.

Šādas sacensības nenoliedzami ir iespēja ieviest pozitīvas pārmaiņas savā ikdienā, gan uzlabojot veselību, gan gūstot morālu gandarījumu kā sev, tā apkārtējiem, un kopumā pārdomājot ierasto dzīvesveidu un vēlamās izmaiņas tajā!”
   
Latvijas kalnu divriteņu posmā Sigulā „NP Properties” komanda startēja pilnā sastāvā, un otrā posma finišu veiksmīgi sasniedza visi komandas dalībnieki. Komandas kopvērtējumam vērā ņem četru labāko dalībnieku rezultātus, kas šajā reizē ļāva ierindoties 55.vietā.

Par Latvijas kalnu divriteņu maratonu

Latvijas kalnu divriteņu maratona organizatori ir „Igo Japiņa Sporta aģentūra” un „Latvijas Kalnu Divriteņu federācija”. Galvenie sacensību mērķi ir veicināt kalnu divriteņu (MTB) sportu Latvijā kā visiem pieejamu sporta veidu, veicināt cilvēku regulāru nodarbošanos ar fiziskām aktivitātēm brīvā dabā, veicināt cilvēkos saudzējošu attieksmi pret dabu un popularizēt Latvijā ekoloģiski tīru vidi u.c.

Nākamie sacensību posmi norisināsies Siguldā (16.maijs), Cēsīs (20.jūnijs), Tukumā (11.jūlijs), Vietalvā (1.augusts) un Smiltenē (26.septembris).

Par „NP Properties”
   
SIA „NP Properties” ir lielākais industriālo parku attīstītājs un apsaimniekotājs Latvijā, kas vairāku gadu laikā valsts lielākajās un stratēģiski nozīmīgākajās pilsētās izveidojis 8 industriālos parkus, kuru kopējā platība ir vairāk nekā 140 ha.
   
„NP Properties” industriālajos parkos darbojas aptuveni 120 nomnieku -pašmāju (68%) un starptautiski (32%) uzņēmumi, no kuriem lielākā daļa ir ražotāji, pārstāvot tādas tautsaimniecības nozares kā metāla, plastmasas, gumijas un koka apstrāde, poligrāfija, iesaiņojuma ražošana u.tml. Kopumā industriālo parku nomniekiem uz doto brīdi iznomātas ražošanas, noliktavu un biroju telpas 140 000 kv.m platībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV