Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nedēļas nogalē Liepājas pludmalē norisināsies pirmais "Red Sun Buffet" pludmales volejbola turnīrs

Mareks Alberts, 19.05.2010. 13:20

22. maijā Liepājas pludmalē pie jaunatklātās pludmales kafejnīcas ,,Red Sun Buffet’’ notiks pirmās volejbola sacensības. Turnīrā var piedalīties ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem.
Nedēļas nogalē Liepājas pludmalē norisināsies pirmais "Red Sun Buffet" pludmales volejbola turnīrs

Volejbola sacensības organizē pludmales kafejnīcas ,,Red Sun Buffet’’ ar mērķi veicināt liepājnieku sportiskās aktivitātes un dot iespēju labi pavadīt laiku Liepājas pludmalē. Sacensību norises vieta un reģistrācija - pie jaunatklātās pludmales kafejnīcas ,,Red Sun Buffet’’.

Sacensību sākums: pulksten 11:00

Pieteikšanās: no pulksten 10:30

Sacensības notiks gan vīriešu, gan sieviešu komandās, kuru sastāvā var būt divi spēlētāji. Tiem spēlēt gribētājiem, kuriem nav pāra, organizatori palīdzēs atrast otru spēlētāju.

Katram spēlētājam dalības maksa ir Ls 0,50.

Sacensību galvenais tiesnesis būs Dainis Zombergs.

Šogad Liepājas pludmalē norisināsies virkne dažādu sporta sacensību un turnīru, kuros aicināti piedalīties gan profesionāļi, gan amatieri. Liepājniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvātas dažādas aktīvās atpūtas iespējas. Lai ikviens atrastu un izvēlētos sev piemērotāko brīvā laika pavadīšanas iespēju, aicinām ieskatīties interneta mājas lapā: www.redsunbuffet.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV