Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaunais braucējs Toms Skujiņš Tallinā izcīna otro vietu

Sandra Vīksnāne, 31.05.2010. 09:34

Sestdien, 29.maijā, Igaunijas sacensībās SEB Tartu GP UCI kat.1.1 otro vietu izcīnīja astoņpadsmit gadīgais braucējs Toms Skujiņš (Rietumu-Delfin).
Jaunais braucējs Toms Skujiņš Tallinā izcīna otro vietu

Braucējiem bija jāveic 182 km. Jau sacensību sākumā bija nemitīgi atrāvieni, bet 70-ajā kilometrā no grupas aizmuka trīs braucēji - Toms Skujiņš LAT, Kangerts Tanels EST un Adrians Honkisz POL, kuri tā arī trijatā sasniedza finišu. 1.vieta Kangerts Tanels (Igauniijas nacionālā komanda), 2.vieta Toms Skujiņš (Latvijas nacionālā izlase), 3.vieta Adrians Honkisz POL.

Līderiem sekoja četri braucēji - Indulis Bekmanis, Allans Oras un vēl divi igaunijas braucēji. No peletona aizbrauca arī Aleksejs Saramotins, kuru tomēr sacensību gaitā 10 cilvēku grupa noķēra, bet Aleksejs arī no šīs grupas devās prom. Pēdējā kilometrā viņam izdevās noķert Induli Bekmani un Allanu Orasu. Aleksejs finišēja 5.vietā, Allans Oras 6.vietā un Indulis Bekmanis 7.vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV