Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LTV7 pārraidīs pasaules kausa finālturnīru futbolā

Dita Smildziņa, 07.06.2010. 11:00

Piektdien, 11.jūnijā ,Dienvidāfrikas Republikā sākies šī gada lielākais sporta sarīkojums - pasaules kausa finālturnīrs futbolā. Tas risināsies veselu mēnesi - kopā 32 labākās pasaules izlases aizvadīs 64 spēles, lai 11.jūlijā Johannesburgā noskaidrotu jaunos pasaules kausa ieguvējus.

Visas spēles varēs vērot arī ekskluzīvās TV 7 tiešraidēs, jo LTV vienīgajai pieder tiesības rādīt pasaules kausu futbolā mūsu valsts teritorijā. Izņēmums būs vienīgi apakšgrupu turnīra pēdējās kārtas spēlēs, kam pēc reglamenta jānotiek vienlaicīgi. Tad LTV 7 vienu spēli rādīs tiešraidē un otru pēc tam - ierakstā.

Translāciju sākumi ik dienas pēc Latvijas laika būs pulksten 14.20, 16.50 un 21.10 , izšķirošās play-off spēles gan notiks tikai pēcpusdienās un vakaros. Papildus skatītāji varēs redzēt iepriekšējās dienas spēļu apskatus - interesantākos momentus, izdzirdēt treneru un spēlētāju reakciju, tāpat ieraudzīt līdzjutēju emocijas.

Jaunums - šoreiz dienu pirms atklāšanas 10.jūnija vakarā pulksten 21.00 notiks krāšņs koncerts, kurā piedalīsies daudzas pasaules popmūzikas zvaigznes (Juanes, Shakira, Angelique Kidjo u.c) - arī to LTV 7 skatītāji varēs vērot tiešraidē.

No 11.jūnija līdz 25.jūnijam notiks apakšgrupu turnīra spēles. Play -off astotdaļfināli sāksies 26.jūnijā , tālāk ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls 11.jūlijā.

Spēles LTV 7 komentēs Anatolijs Kreipāns un Aivars Zaharovs, spēļu apskatus veidos Māris Rīmenis un Dāvids Ernštreits.

Sīkāka informācija atrodama interneta mājas lapā www.ltv7.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV