Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Meklē labāko hokeja saukli jeb Hokejs bez alus ir daiļslidošana

Laura Krastiņa, 07.06.2010. 14:11

A/s Aldaris sadarbībā ar hokeja klubu Dinamo Rīga un Dinamo Rīga fanu klubu izsludina konkursu par labāko saukli Aldaris speciāli brūvētajam alum, no kura katras pārdotās vienības viens santīms tiks ziedots hokeja kluba Dinamo Rīga atbalstam.

Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): „Sagaidāms, ka jaunais alus, kura nosaukums būs Uzvarētāju alus, dienas gaisumu ieraudzīs jau jūlijā, un tad mēs patiesi varēsim teikt, ka „Hokejs bez alus ir daiļslidošana!". Tomēr, zinot mūsu hokeja līdzjutēju nepārspējamo izdomu, ceram sagaidīt saukli, kas īpaši būtu veltīts mūsu jaunajam alum un hokejam."

Hokeja kluba Dinamo Rīga ģenerāldirektors Zigmārs Priede: „Aicinām ikvienu Latvijas hokeja fanu līdz 30. jūnijam iesūtīt idejas par atbilstošāko saukli jaunajam Uzvarētāju alum. Tā kā mūsu komanda šobrīd būs vienīgā KHL komanda, kurai būs tai īpaši veltīts alus, vienprātīgi vienojāmies, ka mums nepieciešams arī atbilstošs sauklis."

Hokeja kluba Dinamo Rīga fanu kluba vadītājs Uģis Purviņš,: "Latvijas hokeja līdzjutēji KHL līgā tiek uztverti kā līdzjutēju paraugs. Prieks, ka tagad būsim arī pirmie, kuriem ir pašiem savs alus. Tagad atlicis tikai pēdējais solis – atbilstošs sauklis jaunajam alum."

Savas idejas līdz 30.jūnijam jāsūta uz e-pasta adresi fani@aldaris.lv, norādot arī to autora vārdu un uzvārdu. Labākā saukļa autors balvā saņems Dinamo Rīga sarūpēto abonomentu un klātienē varēs vērot visas nākamās sezonas Rīgas Dinamo mājas spēles. Savukārt labākajiem pieciem saukļu autoriem būs ekskluzīva iespēja piedalīties Uzvarētāju alus atklāšanas pasākumā.

Labākie saukļi tiks publicēti arī interneta mājas lapās www.aldarisalus.lv, www.dinamoriga.eu, www.dinamofans.eu .

A/s Aldaris ir hokeja kluba Dinamo Rīga galvenais atbalstītājs kopš 2009. gada. Pašreizējā vienošanās paredz, ka Aldaris un Dinamo Rīga sadarbosies vēl vismaz 3 gadus.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Group uzņēmums. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV