Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

FC „Skonto” kapitulē arī "Liepājas Metalurgs" priekšā

Gatis Kreceris, 30.04.2007. 00:15 | komentāri (1)

LMT futbola Virslīgā pārliecinošu uzvaru ar 4:0 viesos pār FC „Skonto” futbolistiem izcīnīja "Liepājas Metalurgs" komanda, tādējādi liepājnieki turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.
FC „Skonto” kapitulē arī "Liepājas Metalurgs" priekšā

Galerijas:

Mača sākumā abas komandas lielāko uzmanību veltīja savu vārtu drošībai, mazāk domājot par uzbrukumu. Puslaika pirmajā pusē nevienai no komandām reālas vārtu gūšanas iespējas tā arī neradās. Spēles 43. minūtē pēc reida laukuma vidusdaļā, skaistus vārtus, triecot bumbu zem pārliktņa no apmēram 25 metriem, guva Tomašausks. Tādējādi viesi pirms otrā puslaika izvirzījās vadībā ar 1:0.

Otrā puslaika sākumā "Liepājas Metalurga" futbolistiem rezultātu izdevās dubultot. Spēles 49. minūtē Skonto soda laukumā veiklākais izrādījās Genādijs Soloņicins, kurš apsteidza mājinieku aizsargus un panāca 2:0 savai komandai. Mača turpinājumā mājinieku treneris izdarīja 2 spēlētāju maiņas, tādējādi cerot uzlabot savas komandas spēli uzbrukumā. Spēles 76. minūtē "Liepājas Metalurgs" futbolisti, aizskrienot pretuzbrukumā, guva vārtus un panāca jau 3:0. No vārtu priekšas savus ceturtos vārtus šosezon guva Kalonas, kurš bez pūlēm bumbu ieripināja Andreja Piedela sargātajos vārtos. Spēles atlikušajā daļā skontieši mēģināja gūt vismaz goda vārtus, taču šoreiz pietrūka precizitātes uzbrukuma noslēgumos. Likās jau, ka mačs tā arī beigsies ar 3:0, bet pieliktajā tiesneša kompensācijas laikā Torres guva vēl vienus vārtus, līdz ar to Skonto futbolisti piedzīvoja sagrāvi ar 4:0.

FC „Skonto” - SK „Liepājas Metalurgs” 0:4 Tomašausks (43), Soloņicins (49), Kalons (76), Torres (90+2).

Pēc piektās kārtas Skonto futbolisti turnīra tabulā ieņem piekto vietu, savukārt Liepājas Metalurgs otro, par punktu atpaliekot no FK Rīga.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV