Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmo reizi norisināsies velosacensības „Mazsalacas novada kauss''

Armands Teviņš, 09.06.2010. 09:08

Lai attīstītu velo kustību Mazsalacas novadā un veicinātu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, biedrība „R.E.G." sadarbībā ar Mazsalacas novada pašvaldību organizē pirmās velosacensības „Mazsalacas Novada Kauss". Tās sāksies 26.jūnijā un sacensībās aicināti piedalīties visi, kam saistošs aktīvs dzīves veids un patīkama atpūta dabā.
Pirmo reizi norisināsies velosacensības „Mazsalacas novada kauss''

Kalna velosipēdu (MTB) sacensības „Mazsalacas novada kauss" 2010.gada sezonā notiks trīs posmos visas vasaras garumā. Pirmais posms Mazsalacā norisināsies 26.jūnijā plkst. 11:00, taču pulcēšanās paredzēta jau no plkst. 9:00 Baznīcas ielā 11.

Velosacensībās tiks piedāvātas dažādas disciplīnas, lai pieveikt trasi būtu pa spēkam cilvēkiem ar dažādu sagatavotību. Rūdītākie riteņbraucēji varēs izvēlēties Tautas klasi, nobraucot 40 km, savukārt Veselības brauciena dalībniekiem būs jāpieveic 20 km distance. Velosacensībās ir laipni gaidītas arī ģimenes ar bērniem – pašiem mazākajiem sacensību dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt spēkus īpašajā bērnu grupas distancē.

MTB velosacensību ietvaros būs iespēja aplūkot arī dažādus apskates objektus, jo sacensību trase vedīs gar Valtera Hirtes velniņu muzeju, Skaņokalnu, Valtenberģu muižu un citiem objektiem.

Otrais „Mazsalacas novada kauss" notiks 24.jūlijā, savukārt trešais – 21.augustā. Katrā posmā organizatori būs sagādājuši atšķirīgas distances, par kurām visos posmos tiks piešķirti punkti un apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji. Savukārt pēc pēdējā posma, sasummējot sacensību laikā nopelnītos punktus, katrā grupā tiks noteikts pirmā „Mazsalacas novada kausa" ieguvējs.

Reģistrēties pirmajam posmam iespējams, aizpildot mājas lapā www.mnk.lv pieejamo pieteikuma anketu. Reģistrējoties līdz 16.jūnijam, dalības maksa katram dalībniekam ir no 1 līdz 6 latiem, atkarībā no distances un dalībnieku vecuma, bet, piesakoties sacensību dienā – no 1 līdz 8 latiem.

Sīkāka informācija par sacensību norisi un pieteikšanos: www.mnk.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV