Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Eiropiešiem labas izredzes pirmo reizi kļūt par Pasaules kausa īpašniekiem, spēlējot ārpus Eiropas

Oskars Fīrmanis, 10.06.2010. 12:33

11. jūnijā startēs Pasaules kauss futbolā, kas pirmo reizi vēsturē notiks Āfrikas kontinentā – Dienvidāfrikā. Lai arī favorītu pulkā vienmēr ir vairākas Eiropas komandas, līdz šim nevienai Eiropas komandai nav izdevies uzvarēt Pasaules kausa turnīrā, kas noticis ārpus Eiropas kontinenta. Optibet eksperti gan uzskata, ka šogad šī tradīcija varētu tikt lauzta, jo par galveno favorīti tiek minēta pašreizējā Eiropas čempione Spānija. Pēc Optibet ekspertu prognozēm, iespēja, ka uzvarēs Spānija, ir 20%.
Eiropiešiem labas izredzes pirmo reizi kļūt par Pasaules kausa īpašniekiem, spēlējot ārpus Eiropas

Bez Spānijas, kurai ir ļoti iespaidīga pussargu un uzbrukuma līnija, galveno favorītu pulkā tiek minēta Brazīlija, kura uz Pasaules kausu atvedusi visai jaunu, taču sevi pierādīt gribošu komandu. Iespēja, ka uzvarēs Brazīlija, ir 15%. Kā nākamās reālākās pretendentes uz uzvaru tiek minētas Anglija un Argentīna – 12% varbūtība.

Līderu pulkā noteikti jāmin arī pašreizējā kausa īpašniece Itālija, kā arī citas ierastās futbola lielvalstis - Nīderlande, Vācija un Francija.

„Ikvienā Pasaules kausā kāda komanda mēdz parūpēties par patīkamu pārsteigumu skatītājiem un futbola ekspertiem. Šajā gadā tā varētu būt kāda no Āfrikas valstīm. Lielākā iespēja ir Kotdivuārai, ja no traumas paspēs atkopties tās neapšaubāmais līderis Didjē Drogbā," saka Optibet eksperts Andris Pozņaks. „Ja uztraukumu un lielo atbildības nastu spēs pārvarēt mājinieki – Dienvidāfrikas izlase, tad arī tā var sagādāt pārsteigumu, jo noteikti vēlēsies sevi apliecināt savu skatītāju priekšā. Tāpat noteikti jāmin Kamerūnas izlase ar Samjuelu Eto'O priekšgalā."

Interesanta cīņa gaidāma par rezultatīvākā spēlētāja titulu. Optibet kā galvenos favorītus pie rezultatīvākā spēlētāja titula ieguvējiem prognozē Spānijas izlases uzbrucēju Davidu Vilju, kurš nesen noslēdza līgumu ar slaveno Barcelona, un par pasaules labāko futbolistu atzīto argentīnieti un Barcelona kluba futbolistu Lionelu Messi. Iespēja, ka par labāko vārtu guvēju kļūs Vilja, ir 11%, bet Messi – 9%. Tālāk seko Anglijas izlases uzbrukuma līderis Veins Rūnijs, brazīlietis Luis Fabiano, Spānijas zelta puisēns Fernando Toress un portugāļu līderis Krištianu Ronaldu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV