Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izsludināta pieteikšanās uz Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensībām

Ieva Keviesena, 14.06.2010. 13:41

Jau piekto gadu pēc kārtas Latvijā tiek organizētas futbola sacensības jauniešiem – „Coca-Cola Svētdienas Līga". Aktīva dzīvesveida piekritējus aicinām piedalīties šajās bezmaksas futbola sacensībās, kas šogad norisināsies divas svētdienas - 4. un 11.jūlijā Rīgā, stadionā „Arkādija" (Uzvaras bulvārī 10). Sociālā projekta mērķis ir motivēt jauniešus nodarboties ar sportu un fiziskajām aktivitātēm, uzsverot to nepieciešamību un nozīmi.

Futbola sacensību sākums 4. un 11.jūlijā plkst. 12.00, reģistrēšanās sacensībām notiks laikā no 10.30 – 11.30. Līgas sacensības notiek divās vecuma grupās (3-5 spēlētāji katrā komandā): A grupa – 16-17 gadus veci jaunieši, B grupa – 13-15 gadus veci jaunieši.

„Augsti vērtējot sociālās atbildības nozīmi, Coca-Cola Hellenic grupas uzņēmumi ik gadu īsteno dažādas programmas, kas saistītas ar sportu un fiziskajām aktivitātēm. 2009.gadā vairāk kā miljons cilvēku iesaistījās līdzīgās programmās, kas tika īstenotas kopumā 28 valstīs. Latvijā pērn „Coca-Cola Svētdienas Līga" pulcēja vairāk kā 1000 aktīva dzīvesveida piekritējus. Rīkojot šāda veida sacensības, vēlamies vērst uzmanību uz fizisko aktivitāšu nozīmi kā veselīga dzīvesveida pamatu, sniedzot iespēju jauniešiem aktīvi pavadīt savu laiku", stāsta Coca-Cola Hellenic Latvia sabiedrisko attiecību un komunikācijas speciāliste Ieva Keviešena.

Komandas savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Līgai" var pieteikt, izmantojot sacensību mājas lapu www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 67240571, vai arī stadionā „Arkādija" pirms sacensību sākuma laikā no 10.30 – 11.30.

Sacensības notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu.

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā www.coca-cola.lv/svetdienasliga

Esi aktīvs – nāc un piedalies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV