Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vienojas par Latvijas Atklāto čempionātu sievietēm

Vita Ļebedeva, 14.06.2010. 14:33

Jaunajā hokeja sezonā Latvijā norisināsies ne tikai čempionāts vīriešiem, bērniem un jaunatnei, bet arī atklātais čempionāts sievietēm ar Igaunijas un Baltkrievijas komandu dalību. Par to čempionāta organizācijas sanāksmē vienojās LHF un klubu pārstāvji.
Vienojas par Latvijas Atklāto čempionātu sievietēm

Plānots, ka LAČ hokejā sievietēm piedalīsies deviņas komandas no Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas: SHK „Laima", SHK „Zemgale/LJSS/Laima", SHK „Sāga", SHK „Ice Girls", SHK „Tukums", SHK „Viru Sputnik", SHK „Sade", SHK „Tallinn" un SHK „Pantera".

Impulsu sieviešu čempionāta organizācijai deva Latvijas sieviešu hokeja komandu veiksmīgs starts Igaunijas atklātajā čempionātā, kā arī dalība Latvijas Ziemas Olimpiskajās spēlēs. Šis būs otrais čempionāts sievietēm pēc vairāku gadu pārtraukuma.

LHF uzskata, ka plānotais čempionāts sekmēs Latvijas sieviešu hokeja izlases labāku startu pasaules čempionātā, kas 2011. gadā notiks Vācijā.

LAČ sievietēm uzsāks 16. oktobrī. Bet līdz 1. jūlijam komandām ir jāiesniedz LHF iepriekšējie pieteikumi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV