Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jelgavā Lielupes krastā izveidots Volejbola laukums

Motelis "Akva" Jelgavā, 18.06.2010. 11:08

Papildinot aktīvās atpūtas iespējas Jelgavā, pie moteļa „Akva" Lielupes krastā ir izveidots pludmales volejbola laukums, kuram ir vairākas priekšrocības, tai skaitā tuvums peldvietai, kā arī atrašanās viegli pieejamā, taču apsargājamā teritorijā.

"Veidojot laukumu esam konsultējušies ar vietējiem volejbola spēlētājiem. Jau esam saņēmuši vairākas pozitīvas atsauksmes no apmeklētājiem," stāsta moteļa "Akva" mārketinga menedžeris Vladimirs Aksjonovs, piebilstot, ka vēl tiek domāts par augstāku dzīvžogu, lai mazinātu iespēju ļoti spēcīgi sistām bumbām nokļūt ūdenī.

"Klientiem patīk upes tuvums, jo speciāli iekārtotajā peldvietā var nopeldēties gan pirms, gan pēc spēlēšanas. Tādējādi mūsu laukums ir patiesi pludmales laukums, atšķirībā no daudziem citiem pludmales volejbola laukumiem, kas atrodas pilsētas māju ielokā," lepojas Vladimirs Aksjonovs.

"Klienti ir apmierināti arī ar to, ka spēlēt var tikai iepriekš rezervējot laukumu, ko var veikt arī telefoniski (63023444). Tas nozīmē, ka klienti ir droši par savu iespēju izvēlētā laikā spēlēt volejbolu un viņiem nav jāgaida, kamēr kāds izspēlēsies vai dalīsies ar laukumu, kā tas notiek citos pilsētas laukumos un peldētavās," jaunā laukuma priekšrocības uzskaita Vladimirs Aksjonovs.

Vladimirs Aksjonovs zināja teikt, ka pludmales volejbols ir viens no tiem sporta veidiem, kas šobrīd ļoti strauju iegūst popularitāti. Lai spēlētu pludmales volejbolu, nepieciešami tikai četri spēlētāji, atšķirībā no basketbola un futbola, kur kopīgā bumbas spēlēšana ir atkarīga no tā, vai izdosies kopā sapulcēt pietiekošu interesentu skaitu.

"Pludmales volejbola sacensības sievietēm Pekinas Olimpisko spēļu laikā bija televīzijā visskatītākais komandu sporta veids," zināja teikt Vladimirs Aksjonovs, uzsverot, ka ir pārliecināts par pieaugošo pludmales volejbola cienītāju un spēlētāju skaitu arī Jelgavā.

Vladimirs Aksjonovs prognozē, ka jaunais volejbola laukums būs iecienīts arī plašākās apkārtnes spēlētājiem. Jau šobrīd jauno laukumu ir iecienījuši vairāki rīdzinieki. "Brauciens no Rīgas centra līdz motelim "Akva" ir nedaudz vairāk kā pusstunda - tieši tikpat, cik līdz pludmalei Jūrmalā vai Vecāķos. Arī mums ir gan pludmale, gan arī iespēja peldēties. Taču atšķirībā no publiskajām pludmalēm, pie mums ir droša garantija, ka iepriekš ieplānotajā un pieteiktajā laikā būs iespējams spēlēt volejbolu un nebūs jāgaida dzīvajā rindā," priekšrocības un iespējas uzskaita Vladimirs Aksjonovs.

Ņemot vērā, ka pludmales volejbola laukums ierīkots tuvu upei un šī vieta pavasaros mēdz arī aplūst, esam parūpējušies arī par speciāliem stabiem, kurus nepieciešamības gadījumā var viegli noņemt un tik pat viegli uzstādīt atpakaļ.

"Nepārtraukti cenšamies paplašināt mūsu pakalpojumu spektru. Pagājušajā gadā izveidojām futbola laukumu ar speciālu segumu, esam iegādājušies katamarānus, pilnveidojuši kafejnīcu ar terasi upes krastā. Šogad, redzot atsaucību no jelgavnieku puses, nolēmām izveidot arī pludmales volejbola laukumu – stāsta Vladimirs Aksjonovs.

Moteļa "Akva" klienti sporta laukumus var izmantot bezmaksas, savukārt tiem, kas vēlas vienkārši atnākt paspēlēt, jāmaksā 1 lats no cilvēka. Cenā ietilpst arī iespēja nomazgāties moteļa dušās, kā arī apsargājama autostāvvieta. "Pēc aktīvās atpūtas piedāvājam atpūsties kafejnīcā, remdināt slāpes un nobaudīt kādu maltīti," rezumē Vladimirs Aksjonovs.

Motelis "Akva" atrodas Depo mikrorajonā, Birzes ielā 49, Lielupes krastā. Turp var aizbraukt ar Jelgavas 15.autobusu, taču šķērsojot dzelzceļa tiltu, motelis "Akva" atrodas tikai 15 minūšu gājiena attālumā no Jelgavas dzelzceļa stacijas vai arī stacijas "Cukurfabrika".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV