Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Eiropas līgā "Skonto" futbolisti tiksies ar ziemeļīriem

Uldis Strautmanis, 21.06.2010. 15:23

Pirmdien, 21.jūnijā, UEFA mītnē Šveicē, Nijonā, notika UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra izloze. "Skonto" futbolistiem turnīra kvalifikācijas 1.kārtā būs jātiekas ar Ziemeļīrijas klubu "Portadown".

Pirmā spēle 1.jūlijā notiks Ziemeļīrijā, bet atbildes 8.jūlijā "Skonto" stadionā.

UEFA Eiropas līgas pirmās kārtas kvalifikācijas kārtas izlozē „Skonto" bija iekļauta starp 52 izsētajām komandām (ar 16.numuru).

Pagājušajā gadā „Skonto" spēlēja UEFA Eiropas līgā un cīņu uzsāka no kvalifikācijas otrās kārtas, kurā divu spēļu summā ar 1:2 (1:1 Rīgā un 0:1 izbraukumā) zaudēja Īrijas komandai „Derry City".

Aleksandrs Starkovs: „Mēs pirmie no Latvijas klubiem sākam dalību Eirokausos, tāpēc ļoti atbildīgs starts mums gaidāms. „Skonto" vajadzēs aizstāvēt ne tikai sava kluba, bet arī mūsu futbola un Latvijas godu uz Eiropas futbola skatuves. „Portadown" ir klubs ar senām tradīcijām, lai gan ar skaļiem panākumiem nav izcēlies. Tomēr pirms kaujas nevajag vicināt uzvaras karogus, jo visus pretiniekus ir jāuztver nopietni. „Skonto" vienmēr ir izvirzījis augstus mērķus, tāpēc darīsim visu, lai tiktu pēc iespējas tālāk šajā turnīrā. Tagad pirmais uzdevums ir iegūt pēc iespējas vairāk informācijas par klubu un redzēt viņu spēļu ierakstus, lai pienācīgi sagatavotos spēlēm."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV