Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Skonto" dodas uz Ziemeļīriju

Uldis Strautmanis, 29.06.2010. 09:44

„Skonto" futbola klubs otrdien no Rīgas izlidos uz Ziemeļīriju, kur 1.jūlijā aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmo spēli pret „Portadown".

„Skonto" futbolisti no lidostas „Rīga" pulksten 11 izlidos uz Londonu, no kurienes tālāk lidos uz Belfāstu, kur paredzēts ierasties ap 19 pēc vietējā laika. 30.jūnija pievakarē „Skonto" futbolisti aizvadīs vienīgo treniņu „Portadown" mājas laukumā.

1.jūlijā spēle „Shamrock Park" stadionā sāksies pulksten 18:30 pēc vietējā laika (pulksten 20:30 pēc Latvijas laika). Paredzēts, kas spēli video tiešraidē varēs redzēt „Skonto" mājaslapā internetā.

Abu komandu atbildes spēle „Skonto" stadionā notiks 8.jūlijā un sāksies pulksten 19.

Uz Ziemeļīriju dodas 17 „Skonto" futbolisti – sastāvā nav Andrejs Perepļotkins, kurš devies uz pārbaudi vienā no Izraēlas spēcīgākajiem klubiem Haifas „Maccabi".

„Skonto" sastāvs spēlei Ziemeļīrijā: Vitalijs Smirnovs, Kaspars Ikstens, Hermans Māliņš, Igors Tarasovs, Juris Laizāns, Natans Žuniors, Vitālijs Maksimenko, Kirils Ševeļovs, Renārs Rode, Aleksandrs Fertovs, Artūrs Karašausks, Armands Pētersons, Daniils Turkovs, Deniss Petrenko, Alans Siņeļņikovs, Kaspars Dubra, Vitālijs Astafjevs. Galvenais treneris – Aleksandrs Starkovs, treneri - Marians Pahars, Jurijs Ševļakovs, Aleksandrs Kulakovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV