Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pļaviņš/Šmēdiņš iekļūst pamatturnīrā

Lilita Mitrofanova, 30.06.2010. 22:42

Šodien FIVB Pasaules posma kvalifikācijas sacensības, kas norisinās Stavangerā (Norvēģija), uzsāka Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē mūsu volejbolisti tikās ar Nīderlandes duetu Emiel Boersma/Alexander Brouwer. Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-0 (24-22; 21-16) uzvarēja pretiniekus, tādējādi iekļūstot nākamajā kvalifikācijas kārtā, kurā ar 2-0 (23-21; 21-17) pieveica Francijas pludmales volejbola duetu Andy Ces/Kevin Cēs. Uzvarot abas kvalifikācijas sacensību kārtās spēles Pļaviņš/Šmēdiņš iekļuva Pasaules Grand Slam posma pamatturnīrā.

Pļaviņam/Šmēdiņam pirmā pamatturnīra spēle gaidāma rīt, 1.jūlijā, ar Brazīlijas duetu Benjamin Insfran/Bruno Schmidt Oscar plkst.13.00 pēc Latvijas laika.

Sacensības no pamatturnīra uzsāk arī Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, kuriem pirmie pretinieki būs Polijas volejbolisti Grzegorz Fijalek/Mariusz Prudel. Spēles laiks plkst.15.00.

Informācija sagatavota, izmantojot www.fivb.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV