Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Otrajā „Vega 1" posmā jauni uzvarētāji

Mārtiņš Kozlovskis, 01.07.2010. 11:29

Trešdien, 30. jūnijā, Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas norisinājās otrais šā gada „Vega 1" pludmales volejbola posms un pēc tā noskaidrojās, ka par uzvarētājiem gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē ir kļuvuši jauni uzvarētāji, tādējādi turnīra kopvērtējumu padarot vēl interesantāku.

Kopējais dalībnieku skaits bija stipri līdzīgs kā pirmajā posmā un otrajā posmā startēja nepilni 30 volejbolisti. Atgādinām, ka pirmajā posmā par uzvarētājiem vīriešu un sieviešu konkurencē kļuva, attiecīgi, Kaspars Ķinēns/Mārtiņš Grundmanis un Una Upmane/Krista Kapūna, taču šoreiz uzvarētāju gods tika citiem volejbolistiem.

Atšķirībā no pirmā posma, šoreiz laika apstākļi lutināja pieteikušos dalībniekus. Līdz ar to, sacensības norisinājās, nevis kā ierasts kāpās, bet gan tuvāk jūrai. Iespējams tas nāca par labu Gintam Sedolam un Artim Zombergam, kuri kļuva par šī posma uzvarētājiem vīriešu konkurencē, aiz sevis 2. un 3. vietā atstājot, attiecīgi, Daini Kopštālu/Kristapu Kalniņu un Kasparu Ķinēņu (iepriekšējā gada čempions)/Gintu Bukātu.

Savukārt, jauni uzvarētāji bija arī sieviešu konkurencē, kur triumfēja Inga Brēmere un Inga Jansone. 2. vietā ierindojās Elīna Bunka/Annija Paulauska, bet 3. pozīcija tika Zanei Niedolai/Dainai Ledājai.

Līdz ar to, kopvērtējumā situācija ir kļuvusi vēl interesantāka un ļoti iespējams, ka nākošajā posmā pievienosies vēl kāds spēcīgs kandidāts. Kopvērtējuma rezultāti tiks publicēti vēlāk.

Nākošais posms norisināsies pēc divām nedēļām, 14. jūlijā, tajā pašā vietā un laikā. Atgādinām, ka kopvērtējumā summēs piecus labākos posmus, kas nozīmē to, ka spraigākās cīņas būs vēl tikai priekšā.

2010. gada „Vega 1" pludmales volejbola līgas kalendārs:

3.posms – 14. jūlijs
4.posms – 21. jūlijs
5.posms – 4. augusts
6.posms – 18. augusts.

„Vega 1" pludmales volejbola līgas 2.posma rezultāti:

Vīriešu konkurence

1.Gints Sedols/Artis Zombergs
2.Dainis Kopštāls/Kristaps Kalniņš
3.Kaspars Ķinēns/Gints Bukāts

Sieviešu konkurence

1.Inga Brēmere/Inga Jansone
2.Elīna Bunka/Annija Pavlovska
3.Zane Niedola/Daina Ledāja

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV