Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Brazīlijai un Spānijai vajadzētu pārvarēt 1/4 fināla barjeru

Oskars Fīrmanis, 01.07.2010. 12:44 | komentāri (1)

Jau rīt sāksies PK futbolā ceturtdaļfināli, kuros piedalīsies trīs izlases no Eiropas, četras no Dienvidamerikas un vienas valsts izlase no Āfrikas. Lai arī šajā finālturnīra posmā vāju komandu nav, Optibet eksperti visai droši uzvaras prognozē Brazīlijai un Spānijai, kas ir arī galvenās pretendentes čempiona titulam.

Holande – Brazīlija

Šajā spēlē brazīlieši noteikti ir favorīti, jo pagaidām šī izlase uz visu komandu fona izskatās vispārliecinošāk. Ne velti viņi tiek uzskatīti par vienu no galvenajiem favorītiem uzvarai visā čempionātā. Līdz šim turnīrā abas komandas vēl ne reizi nav zaudējušas, turklāt Nīderlande nav zaudējusi jau 23 spēles pēc kārtas!

Optibet eksperti prognozē, ka Brazīlijas iespēja uzvarēt šajā spēlē ir 70%, bet Nīderlandes – 30%.

Urugvaja – Gana

Pirms turnīra reti kurš spēja prognozēt šādu ceturtdaļfināla pāri, jo neviena no šīm komandām netika iekļauta līderu pulkā. Par favorītu šajā pārī noteikti būtu jāuzskata Urugvajas komanda, kas spēlē ļoti labi un kuru velk divi spilgti līderi – Djego Forlans un Luiss Suaress.

Gana ir vienīgā Āfrikas komanda, kas palikusi turnīrā un noteikti centīsies uzvarēt šajā spēlē, jo neviena Āfrikas komanda līdz šim nav spēlējusi pasaules kausa pusfinālā.

Pēc Optibet ekspertu domām, Urugvajas iespēja uzvarēt ir 65%, bet Ganas – 35%.

Argentīna – Vācija

Šis neapšaubāmi ir intriģējošākais ceturtdaļfināla mačs. Tiekas divi principiāli pretinieki, kuri iepriekš jau vairākas reizes ir tikušies PK finālos. Vācieši PK ir ieguvuši trīs reizes, bet argentīnieši – divas reizes.

Lai arī abas komandas 1/8 finālā guva vārtus pēc rupjām tiesnešu kļūdām, tās rāda skatāmu un rezultatīvu futbolu. Šī spēle tiek prognozēta kā iespējami rezultatīvākā no visām 1/4 spēlēm. Turklāt savu vārdu vēl nav teicis Lionels Messi.

Optibet eksperti nelielu priekšroku gan dod Argentīnas izlasei – 55% iespēja, ka tā uzvarēs šajā spēlē.

Spānija – Paragvaja

Šajā pārī izteikta favorīte ir pašreizējā Eiropas čempione Spānija. Savukārt Paragvajas izlases iekļūšanu 1/4 finālā jau var uzskatīt par lielu komandas panākumu, jo tas viņiem nekad iepriekš nebija izdevies.

Neviena no šīm izlasēm arī nevar lepoties ar labiem panākumiem PK. Spāņi tikai vienreiz ir spēlējuši pusfinālā – tālajā 1950. gadā un līdz šim medaļas vēl nav ieguvuši.

Optibet eksperti prognozē, ka Spānijas iespēja uzvarēt ir 85%, bet Paragvajas – 15%.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV