Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Betway.com prognozē Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēļu uzvarētājus un gūto vārtu skaitu

Raimonds Andžāns, 01.07.2010. 13:47

Tuvojoties Pasaules kausa futbolā ceturtdaļfinālam, interneta totalizatora Betway.com bukmeikeru noteiktās likmes liecina, ka iekļūšana Pasaules kausa pusfinālā Brazīlijas izlasei tiek prognozēta ar 49.5 % iespējamību, Spānijas izlasei – 62 % iespējamība, Urugvajai – 46 %, savukārt Argentīnas valstsvienībai – 42 %. Bukmeikeri prognozē arī ceturtdaļfināla komandu rezultatīvākos vārtu guvējus un atsevišķās spēlēs gūto vārtu skaitu.
Betway.com prognozē Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēļu uzvarētājus un gūto vārtu skaitu

Nīderlande (4.25 jeb 22 %) – Brazīlija (1.90 jeb 49.50 %)

Brazīlijas izlase ar savu spēli Pasaules kausā ir pierādījusi, ka pelnīti nokļuvusi ceturtdaļfinālā un Betway.com bukmeikeri Brazīlijas izlasei šajā spēlē prognozē vismaz vienus vārtus ar koeficientu 1.23 jeb 75 % iespējamību, divi gūti vārti – 2.15 jeb 43 %. Likmes par to vai brazīlietis Liuss Fabiano, kurš pretendē un Pasaules kausa rezultatīvāko vārtu guvēja titulu gūs vārtus spēles pamatlaikā ir 2.00 jeb 7 % iespējamība. Arī Nīderlandes izlases spēlētājiem ir izredzes izcelties ar vairākiem vārtu gūšanas momentiem (vieni gūti vārti 1.55 jeb 60 %). Kopumā Betway.com bukmeikeri prognozē Nīderlandes un Brazīlijas spēlē divus vai vairāk gūtus vārtus ar koeficientu 1.5 jeb 70 % iespējamību.

Komandu savstarpējo spēļu statistika: 9 spēlēs Brazīlijai 3 uzvaras, 4 neizšķirti, Nīderlandei 2 uzvaras. Kopējā vārtu attiecība 14:13 par labu Brazīlijas izlasei.

Paragvaja (7.50 jeb 12.50 %) – Spānija (1.50 jeb 62 %)

Šī ir pirmā reize vēsturē, kad Paragvajas izlase ir tikusi līdz Pasaules kausa ceturtdaļfinālam aizvadot vairākas veiksmīgas spēlēs, taču abu komandu divcīņā viennozīmīgi bukmeikeru favorīti ir Spānijas izlase, kuras uzvara tiek prognozēta ar vismaz vienu vārtu guvumu: 1.18 jeb 78 %, vismaz divi vārti Spānijas izlases labā 1.90 jeb 49 %. Potenciālie vārtu guvēji Spānijas valsts vienībā tiek prognozēti Deivids Vilja (1.6 jeb 8.5%) un Fernando Torres (1.90 jeb 7%), Paragvaja – Oskars Kardozo (4.00 jeb 3.4 %) un Lukas Barrios (3.75 jeb 3.5 %).

Komandu savstarpējo spēļu statistika: 3 spēlēs Spānijai 1 uzvara un 2 neizšķirti. Kopējā vārtu attiecība 3:1 par labu Spānijas izlasei.

Urugvaja (2.05 jeb 46 %) – Gana (3.95 jeb 24 %)

Urugvajas izlase aizvadītājās četrās spēlēs ir zaudējusi tikai vienus vārtus un galvenie vārtu guvēji Urugvajas izlasē tiek prognozēti uzbrucēji Luiss Suaress (2.35 jeb 5.8 %) un Djego Forlano (2.10 je 6.45 %). Bukmeikeri prognozē, ka abu komandu spēlē pirmos vārtus gūs tieši Djego Forlans (5.00 jeb 8 %). Lai gan Gana ir pēdējā Āfrikas kontinentu pārstāvošā komanda Pasaules kausā, tai ir reālas izredzes kļūt par pirmo Āfrikas komandu, kas sasniegs Pasaules kausa pusfinālu. Par Ganas galveno vārtu guvēju tiek prognozēts uzbrucējs Asamoja Gijans (2.75 jeb 5.75 %).

Komandu savstarpējo spēļu statistika: abas izlases FIFA rīkotajos turnīros līdz šim nav tikušās.

Vācija (3.30 jeb 28 %) – Argentīna (2.25 jeb 42 %)

Acīmredzot Tomasam Milleram nepietiek ar pagājušās svētdienas vēsturisko uzvaru pār Anglijas izlasi, kurā viņš guva divus vārtus. Vācijas „Bayern" kluba jaunā spēlētāja Millera ambiciozos plānus spēlē pret Argentīnas izlasi apliecina viņa komentārs: "Man nepietiek – Pasaules kausā vēlos gūt vismaz 5-6 vārtus." Ar varbūtību 12:1 (13.00 jeb 3 %) bukmeikeri prognozē pirmo vārtu guvumu Tomasam Milleram.

Komandu savstarpējo spēļu statistika: Pēdējās 3 komandu spēlēs 1 uzvara Argentīnas izlasei, pārējās 2 spēlēs neizšķirts (abās reizēs spēle beidzās ar rezultātu 2:2). Vēsturiski Argentīnai ir 8 uzvaras, Vācijas 5 uzvaras un 5 neizšķirti. Kopējā vārtu attiecība 25:23 par labu Argentīnas izlasei.

Betway.com atgādina, ka rīt, 2. jūlijā, Brazīlija tiksies ar Nīderlandi, bet Urugvaja spēles ar Ganu, savukārt sestdien, 3. jūlijā, Argentīnas izlase mērosies spēkiem ar Vācijas valstsvienību un Spānijas izlase tiksies ar Paragvaju.

Betway.com piedāvās ikvienam futbola līdzjutējam sekot līdzi čempionāta norisei un prognozēt spēļu iznākumu, turklāt tiks izveidotas arī vairākas īpašas, čempionātam, veltītas likmes.

Uzziņai:

Viens no vadošajiem Latvijas interneta totalizatora, pokera un tiešsaistes spēļu portāls Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006.gada. Betway.com ir kazino licence Maltā, tā darbību pārrauga Maltas Azartspēļu komisija un e – komercijas un interneta spēļu regulators eCOGRA (e – Commerce and online gaming regulation and assurance)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV