Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Skonto" nospēlē neizšķirti Ziemeļīrijā

Uldis Strautmanis, 02.07.2010. 09:26

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā spēlē „Skonto" ceturtdien, 1. jūlijā, izbraukumā Ziemeļīrijā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar „Portadown" vienību. 1.puslaikā 38.minūtē „Portadown" komandu vadībā izvirzīja Lekijs, bet „Skonto" neizšķirtu izrāva 2.puslaika kompensācijas laikā, kad soda sitienu realizēja Juris Laizāns.

Abu komandu atbildes spēle „Skonto" stadionā notiks 8.jūlijā un sāksies pulksten 19.

Aleksandrs Starkovs: „Statistika liecina mums par labu, teritoriālais pārsvars bija mums, radījām vairākas vārtu gūšanas izdevības, taču nespējām tās realizēt. Var teikt, ka veiksme nebija mūsu sabiedrotā. Žēl, ka neuzvarējām, lai gan bija iespējas, taču priecīgs, ka nezaudējām. Iespaidoja arī tas, ka bija divas piespiedu maiņas – traumas guva Siņeļņikovs un Ikstens, tāpēc nācās ieviest korekcijas spēles zīmējumā. Laizāns beigās izmantoja savu iespēju un savā stilā realizēja soda sitienu. Kopumā ar komandas sniegumu esmu apmierināts un neko nevar pārmest spēlētājiem, jo visi nospēlēja labi, un arī cīņasspars bija augstā līmenī. Sakārtosim vēl vairāk komandas darbību, kaut ko nedaudz uzlabosim pirms atbildes spēles Rīgā. Vajag nospēlēt aukstasinīgāk, un tad domāju viss būs kārtībā.

Pretinieks spēlē tipisku britu futbolu, vidēja līmeņa komanda, bet mēs tomēr izskatījāmies labāk. Lai gan mūsu komandā ir daudzi traumētie spēlētāji, divu spēļu summā mums vajadzētu uzvarēt un tikt tālāk."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV