Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Nedēļas nogalē notiks velobrauciens „Apkārt Burtnieku ezeram"

Elīna Krūkle, 02.07.2010. 12:17

Nedēļas nogalē, 4. jūlijā notiks velobrauciens "Apkārt Burtnieku ezeram" (Vecate, Valmieras raj.). Dalībniekiem tiek piedāvātas dažādas distances: vienātruma velosipēdiem – 12km; meistarības un veselības klasei – 50km, kā arī bērnu distances. Pašlaik pieteikušies jau 500 velosporta un aktīvas atpūtas cienītāji.

Sacensību programma
10:00 – 12:20 dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate; 11:30 starts vienātruma velo sacensībām; 11:30 starts S12, V12 grupām; 12:00 starts bērnu distancei; 12:00 starts meistarības klasei (50km) vīriešiem; 12:35 starts meistarības klase sievietēm un veselības klasei (50km); 12:20 apbalvošana bērniem; 15:15 apbalvošana pieaugušajiem.

Viegla un baudāma distance vienā aplī
Velobrauciena trase vīsies apkārt ar nostāstiem un teikām apvītajam Burtnieku ezeram, kas ir ceturtais lielākais ezers Latvijā. Brauciena laikā būs iespējams baudīt skaisto apkārtni, kas atšķiras no citām lauku ainavām. Kā arī novērtēt dabas brīnumus, kurus vietējie pagasta iedzīvotāji un entuziasti regulāri kopj un uzskaita.

Apbalvošana
Vērtēšana sacensībās notiks pa vecuma grupām sievietēm un vīriešiem. Godalgotās vietas tiks apbalvotas ar medaļām, kausiem un sponsoru balvām. Ātrākajam riteņbraucējam kopvērtējumā, vīriešu un sieviešu grupā, tiks pasniegta specbalva no Aerodium – dāvanu karte lidojumam 18 Ls vērtībā.

Zivju zupa dalībniekiem
Sacensību organizatori būs parūpējušies arī par visu dalībnieku labsajūtu, pēc pievarētajiem kilometriem apkārt Burtnieku ezeram, sacensībām dalībniekiem būs iespēja pārspriest savas veiksmes vai neveiksmes un atgūt spēkus mielojoties ar tradicionālo zivju zupu.

Stārķu ligzdas
Pēc sportiski pavadītas dienas, organizatori aicina dalībniekuus un līdzjutējus – veltīt laiku sev un saviem tuvākajiem, atpūšoties tīrā vidē, atraujoties no ikdienas rūpēm un aplūkot Latvijas lielāko stārķu koloniju.

Autobuss no Rīgas un atpakaļ
Dalībniekiem un līdzjutējiem tiek ogranizēts autobuss. Pieteikšanās autobusam līdz 2. jūlijam plkst. 24.00. Maksa par braucienu turp - atpakaļ: 5,- Ls. Izbraukšana 4. jūlijā plkst. 8.30 no veikala "SPORTLAT" Rīgā, A.Deglava ielā 7. Izbraukšana no sacensību centra Vecatē pēc apbalvošanas, orientējoši plkst. 16.00.

Velo un aprīkojuma noma
SPORTLAT sadarbojoties ar www.velonoma.lv piedāvā velobrauciena „Apkārt Burtnieku ezeram" dalībniekiem iznomāt velosipēdus. Iepriekšēja rezervācija: sportlat@sportla.lv

Pasākumu organizē Burtnieku novads un SB „Pēdu nav" sadarbībā ar SPORTLAT. Velobrauciena nolikums, pieteikšanās un plašāka informācija mājas lapā www.sportlat.lv

Papildu informācija un pieteikšanās:
www.sportlat.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV