Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Marians Pahars Pasaules kausu futbolā paredz Spānijai

Ilze Meirupska, 02.07.2010. 12:18

Futbola kluba Skonto treneris Marians Pahars, kurš aktīvi seko līdzi ne tikai Latvijas izlases spēlētāju gaitām, bet arī šī gada nozīmīgākajam notikumam sporta dzīvē – Pasaules kausam futbolā – uzvaru prognozē savai favorītei Spānijas valstsvienībai.

Lai arī šonedēļ sāksies Pasaules kausa futbolā ceturtdaļfināla spēles, futbola kluba Skonto treneris jau paredz notikumu tālāko attīstību. Pēc Mariana Pahara aplēsēm pusfināla spēlēs tiksies un spēkiem mērosies Brazīlijas komanda ar Urugvajas valstsvienību, kā arī Spānija ar Argentīnu. Savukārt finālā par pasaules kausu un čempionu titulu cīnīsies Spānijas un Brazīlijas valstsvienības.

„Starp visām līdz šim redzētajām komandām Pasaules kausā vislielāko pārsteigumu man sagādāja Slovākija, kura parādīja izcilu meistarību un labu sagatavotību. Savukārt vislielākā vilšanās man ir par Francijas un Anglijas komandu bēdīgo sniegumu, uz šīm komandām ļoti daudzi lika lielas cerības, ko futbolisti diemžēl nevarēja attaisnot. Tomēr pavisam noteikti varu teikt, ka visskatāmākais un profesionālākais mačs šogad norisinājās starp Angliju un Vāciju. No šīs spēles mūsu puišiem noteikti ir daudz ko mācīties," norāda Marians Pahars, futbola kluba Skonto treneris.

Līdzīgi prognozē arī Unibet bukmeikeri. Viņi norāda, ka vislielākās izredzes šogad uzvarēt un izcīnīt Pasaules kausu futbolā ir Brazīlijai (28 % iespējamība). Tāpat diezgan augstu tiek vērtētas Spānijas (26% iespējamība) vai Argentīnas komandas izredzes uzvarēt (16% iespējamība). Savukārt visniecīgākās izredzes savās rokās turēt uzvaras kausu ir futbolistiem no Ganas (3,3% iespējamība) un Paragvajas (vien 2,2% iespējamība).

Par Unibet:

Unibet dibināts 1997. gadā, un šobrīd ir viens no Eiropas lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu uzņēmumiem ar vairāk nekā 400 darbiniekiem no vairāk nekā 30 valstīm. Unibet pakalpojumus Interneta vietnē www.unibet.com vairāk nekā 20 valodās izmanto 4 miljoni cilvēku no 150 pasaules valstīm. Turklāt trīs reizes pēdējo četru gadu laikā Unibet ieguvis "Gada labāko Sporta likmju operatora" titulu prestižajā eGaming balvu pasniegšanas ceremonijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV