Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Zelta OPEN" otrajā posmā uzvar Šmēdiņš un Caics

LPVL Preses dienests, 05.07.2010. 09:11

Ar Toma Šmēdiņa un Arta Caica uzvaru vakar Dubultu pludmalē noslēdzies Latvijas čempionāta pludmales volejbola "Zelta OPEN" otrais posms. Finālā Šmēdiņš / Caics diezgan pārliecinoši apspēlēja Ingaru Ivanovu un Jāni Vāveru.
"Zelta OPEN" otrajā posmā uzvar Šmēdiņš un Caics

Ja pirmajā no pusfināliem rezultātu varēja prognozēt jau īsi pirms tā beigām (pārliecinoši uzvarēja Toms ar Arti – 2:0), tad otrajā tika gaidīta sīvāka cīņa. Nedaudz negaidīti uzvaru otrajā no pusfināliem svinēja Ingars Ivanovs un Jānis Vāvers. Vāveram veiksmīgi darbojoties blokā, un aizsardzībā piepalīdzot Ivanovam duets svinēja negaidīti pārliecinošu uzvaru – 2:0.

Finālā Jānim ar Ingaru spēki bija galā. Savu favorītu statusu apliecināja Toms un Artis, pirmo reizi šosezon triumfējot kādā no Latvijas čempionāta posmiem. Mača rezultāts 2:0. Spēlē par trešo vietu Glāzers / Andrejevs divos setos pieveica Iecelnieku / Marnicu.

Trešais Latvijas čempionāta posms risināsies no 23. – 25. jūlijam, bet jau nākamajā nedēļas nogalē "Zelta OPEN Challenger" turnīrs gan vīru, gan dāmu duetiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV