Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pirmās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensības noslēgušās

Ieva Keviešena, 05.07.2010. 15:40

Svētdien, 4.jūlijā Rīgā, stadionā „Arkādija" tika atklātas futbola sacensības jauniešiem – „Coca-Cola Svētdienas Līga". Bezmaksas futbola sacensības Latvija tiek organizētas jau piekto gadu pēc kārtas un šo gadu laikā ir pulcējušas vairāk kā 10000 dalībnieku dažādās vecuma grupās.
Pirmās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensības noslēgušās

Pirmajās „Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensībās par medaļām un profesionālajām, īpaši FIFA Pasaules kausam Dienvidāfrikas Republikā radītajām adidas "JABULANI" bumbām kopumā sacentās 47 komandas, pulcējot vairāk kā 200 jaunos futbolistus. Par balvām sacentās ne tikai puiši, bet arī 1 meiteņu komanda. Sacensības atklāja Samanta Tīna – šova „O!Kartes Akadēmija" uzvarētāja un ilggadējais Latvijas Nacionālās futbola izlases spēlētājs Imants Bleidelis. Atklājot sacensības, visi dalībnieki par godu sacensību piecgadei kopīgi izveidoja „Coca-Cola Svētdienas Līgas" karogu.

Futbola sacensības noslēgsies 11.jūlijā līdz ar Pasaules čempionātu futbolā, ko jau ilgus gadus atbalsta arī Coca-Cola. Futbola sacensību sākums 11.jūlijā plkst. 12.00, reģistrēšanās sacensībām notiks laikā no 10.30 – 11.30. Līgas sacensības notiek divās vecuma grupās (3-5 spēlētāji katrā komandā): A grupa – 16-17 gadus veci jaunieši, B grupa – 13-15 gadus veci jaunieši. Sacensības norisinās Rīgā, stadionā „Arkādija" (Uzvaras bulvārī 10).

„Futbola sacensības jauniešiem „Coca-Cola Svētdienas Līga" jau ir kļuvušas par tradicionālu pasākumu Baltijā, ko organizē uzņēmums Coca-Cola ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā un Lietuvā. Esam priecīgi par dalībnieku atsaucību un gandarīti redzot, ka sacensībās piedalās jaunie futbolisti, kas savus spēkus sacenšoties izmēģināja arī pērn," stāsta Coca-Cola Hellenic Latvia sabiedrisko attiecību un komunikācijas speciāliste Ieva Keviešena.

Komandas savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Līgai" var pieteikt, izmantojot sacensību mājas lapu www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 67240571, vai arī stadionā „Arkādija" pirms sacensību sākuma laikā no 10.30 – 11.30.

Sacensības notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu.

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā www.coca-cola.lv/svetdienasliga

Esi aktīvs – nāc un piedalies!

Pieteikšanās:
Laura Tīte
Tālr.: 67240571
E-pasts: laura.tite@hillandknowlton.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV