Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Komentāri rakstam: Latvijas hokeja izlase piedzīvo sagrāvi spēlē ar Zviedriju

jaunākie lejā

osis 01.05.2007. 10:02

Kā ir tā ir, ar to arī jāsamierinās, nav ko te ...

:) 01.05.2007. 10:43

Nekas cits nebija gaidāms!!! Vienīgi neredzu jēgu tik daudz ieguldīt sportā! Igauņi un Leiši ir daudz gudrāki!!! Besī ārā šī stulbā cenšanās pataisīties par hokeja lielvalsti kamēr bērniem nav dārziņu, skolotājiem algu, kamēr vecie cilvēki nesaņem normālas pensijas! Kas notiek ar valsts prioritātēm?

zombys » :) 01.05.2007. 12:18

a tu pasaki tad kaada jeega vispaar kaut kur naudu iegluldiit taapat mees visi agraak vai veelaak nospraagsim!!! tu ar kuru galu domaa??

:) » zombys 01.05.2007. 12:31

tev laikam nerūp kā dzīvo sabiedrība!? gribi lai viss butu kaa pie amiishiem, hamiishi resnas pakaljas reps un visaadi suuk.... pilnas ielas kuri pat nomazgaaties neviizo... ja jau esi ar praatu un domaa ar hvz kaadu galu, tad atceries, ko seesi to pljausi... ne jau hokejs slikt, bet gan tas cik uz to teeree, tajaa briidii kad mums analfabeetisms pieaug taadaa aatrumaa... un tas vairs nav labi! tik mazu valstinju vareeja sakaartot viens un divi, pie shaadas ekonomiskaas situaacijas, tomeer nav pashas sabiedriibas iniciatiivas... es taapat juutu liidzi muusu hokejam, bet kad paklausies un paskaties kljuust skaidrs ka taa ir industrija... Super par muusu Elenu Propopcuku... pati skrien, nevienam neluudz plus vel sanem balvas!!! super malacis :)

rieksts 01.05.2007. 12:33

kuš, kuš, katram ir tiesības uz savu viedokli...Latvija un tās sporta struktūra patiesībā ir visai interesanta lieta, atšķirībā no daudzām citām valstīm, kur iedzīvotāju skaits ir līdzīgs kā mums, ir tikai viens spēcīgs sporta veids, taču mums to ir ļoti daudz un ar to mēs varam tikai lepoties. Reiz bija arī hokejs un nešaubos, ka drīz atkal būs. Mums ir halles, jauni pedagogi un stabila attīstība ekonomiskajā jomā - tāpēc pacietīmu un redzēsiet, arī hokejs atgriezīs mūsos svētku sajūtu!

:) » rieksts 01.05.2007. 12:49

lieki teikt, bet tieši šis te saprāts ir nepieciešams... tomeer šobriid iztrūkst balans...

arturs 02.05.2007. 14:52

hokejs NEKAD nebūs tādā līmenī kā piemeram zviedrijā, asv, krievijā vai kādā no citām top hokeja valstīm, jo tomēr šajai lietai vajag diezgan lielus līdzekļus bet latvijā ar to sportu ir kā ir.Halles mums ir?A cik no viņām jau ir uz bankrota robežas??Un nav mums nekādas sistēmas kā jau no mazotnes virzīties jaunajiem sportistiem!Takā ja netiks darīti uzlabojumi nekādi tad es nebrīnos ka pat florbolā(pašlaik latviešiem labi veicas šajā sporta veidā) latvija varētu pazust no top5 valstīm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV