Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Eksperti ir pārliecināti par Nīderlandes iekļūšanu finālā

Oskars Fīrmanis, 06.07.2010. 12:21

Jau šovakar gaidāma pirmā pusfināla spēle, kurā tiksies Nīderlande ar Urugvaju, bet trešdien spēkiem mērosies Spānija ar Vāciju. Optibet eksperti ir visai droši par Nīderlandes uzvaru un tās iekļūšanu finālā, savukārt Spānijas un Vācijas spēlē abām komandām ir vienlīdz lielas iespējas uzvarēt.

Holande – Urugvaja

Nīderlandei ir lieliska iespēja trešo reizi komandas vēsturē iekļūt PK finālā. Pirms šīs spēles viņi noteikti tiek uzskatīti par galvenajiem favorītiem, un par viņu spēku liecina arī mazliet negaidītā uzvara ceturtdaļfinālā, kad tika apspēlēta turnīra galvenā favorīte Brazīlija. Urugvajas komandai šajā spēlē būs būtisks iztrūkums uzbrukumā, jo diskvalifikācijas dēļ nespēlēs uzbrukuma līderis Luiss Suaress, kurš, nospēlējot ar roku, izglāba komandu no droša vārtu zaudējuma 1/4 fināla spēlē pret Ganu.

Optibet eksperti prognozē, ka Nīderlandei iespēja uzvarēt ir 75%, bet Urugvajai – 25%.

Spānija - Vācija

Šis pusfināla pāris noteikti ir neprognozējamākais un aizraujošākais. Favorītes šajā pārī ir visai grūti noteikt, un izredzes uzvarēt vērtējamas kā līdzīgas. Titulētāka ir Vācijas izlase, kas iepriekš jau trīs reizes ir uzvarējusi PK, kamēr Spānija tikai reizi ir tikusi līdz pusfinālam.

Šajā čempionātā skaistāku un rezultatīvāku spēli pagaidām demonstrē Vācijas izlase, kas guvusi četrus vārtus 1/8 finālā pret Angliju, kā arī četrus vārtus pret spēcīgo Argentīnu, sagraujot to ar rezultātu 4 : 0. Savukārt spāņi ir pašreizējie Eiropas čempioni, un viņu mērķis noteikti ir tikai viens – iegūt savā īpašumā arī PK.

Optibet eksperti prognozē, ka abu komandu iespējas uzvarēt ir vienlīdz lielas – 50% pret 50%.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV