Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Notiks Zelta OPEN Challenger 3. posms

LPVL Preses dienests, 09.07.2010. 09:53

Šajā nedēļas nogalē (10. – 11. jūlijs) Jūrmalā, Dubultu pludmalē (Baznīcas ielas galā) risināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā "Zelta OPEN Challenger" posms. Vīriem šis būs jau trešais šāda veida turnīrs, bet dāmām – otrais.
Notiks Zelta OPEN Challenger 3. posms

Vīru konkurencē dalību sacensībām pieteicis 21 duets, dāmām – 12. Atšķirībā no "Zelta OPEN" posmiem, kur piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, "Zelta OPEN Challenger" posmos (vīriešiem) nedrīkst piedalīties labākie 40 spēlētāji pēc Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju Latvijas reitinga vērtīgus punktus nopelnīt arī pārējiem. Dāmu turnīrā šādu ierobežojumu nav.

Vīriešu turnīrā ar pirmo numuru izlikti pieredzējušie Kaspars Sniedzītis un Andris Cīrulis, otrais numurs ticis Mārim Martuzānam un Andrim Gitendorfam, bet trešais vēl vienam pieredzējušam "bīča" duetam – Raimonds Kaviers / Igors Ivanovs. Dāmu turnīrā par uzvaru cīnīsies arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone. Kopējās intrigas dēļ, arī šajā turnīrā, abas gan nolēmušas cīņā doties ar citām pāriniecēm. Inguna spēlēs kopā ar Ingu Ikaunieci, bet Inesei pie pleca stāsies Marina Kārkliņa. Žēl, bet šajā posmā nepiedalīsies pirmā posma otrās vieta ieguvējs Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, kuras veiksmīgi startē Somijas čempionāta posmos.

Kā vīriešu tā sieviešu turnīra pirmās pamatturnīra spēles tiks izspēlētas sestdien, bet izšķirošie notikumi ritēs svētdien.

"Zelta OPEN Challenger" (svētdiena, 11. jūlijs):
11.00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināli sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināli vīriešu komandām
14.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV